Survivor - SAJÁTMIX XANTA
2016. április 10. írta: Black Pen

Survivor - SAJÁTMIX XANTA

Survivor - SAJÁTMIX XANTA

Stathambacsi Krisztián a létrehozója a Dj mix-nek, szavaival élve: "Sziasztok gondoltam meg osztom veletek egy kis mixet, hozzá teszem nem vagyok profi Dj csak unalomból csinálom." Nos, akkor csapjunk a lovak közzé, mondhatni a lemezbarázdákat vájja ki a tű, hogy a süket is meghallja, s a nagymama se tudjon meghalni a szomszédban, sokkoljuk a decibelekkel, csontra a hangerőt...!

TRAC LISTA>>>Anna Naklab & Alle Farben - Supergirl (Stereo Players Remix) feat Younotus>>>AronChupa Feat Little>>>Sis Nora - Little Swing (Zilitik & Big Gabee Club Mix)>>>Atb - 9PM (Starriders & B-Brothers Bootleg 2016)>>>ByeAlex és a Slepp - Még mindig... (Dj SkyBack 2016 Club Mix)>>>Digital Scream vs.DJ Dezi feat.Vozal - Hé várj 2k13 (DJ Dezi Extented)>>>DJ Deka feat. Enikő & Atesz - Ez Az Éj (Zilitik Club Mix)>>>Fleur East - Sax (Stereo Players Remix)>>>Infernal - From Paris to Berlin (Remix)>>>Kerozin - Kismalac (FMX 2.16 Remix)>>>Loona - Vamos A La Playa (Stereo Players Remix)>>>Orsi vs Rene Amesz - Ha lemegy a nap (TeeJay vs DNOOR BiG Tech Bootleg)

Név: Survivor - SAJÁTMIX XANTA -vol.3.mp3.mp3.mp3 Méret: 50,94 MB Feltöltve: 2016/03/04 15:08

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr788845532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása