Válaszúton tarisznyával?
2016. június 08. írta: Black Pen

Válaszúton tarisznyával?

Az emberek világszemlélete egyre jobban tágul, mint a világegyetem, és hosszabb az út vissza oda, ahol még az emberek nem romlottak, vagyis nem bomlottak.

Képfelirat: Tudja-e valaki az utat oda, ahol az emberek nem romlottak? Képméret: 433x313,
A képi illusztráció forrásanyaga: https://www.facebook.com/Akik szeretnek engem

Életkérdés: Tudja-e valaki az utat oda, ahol az emberek nem romlottak?

Blogger-gondolat: Élet előtt nem sokkal, és halál után közvetlenül felfelé kell menni a "fényes úton", ami egyenesen odavezet, természetesen fizikai értelemben véve a test ilyenkor kis ideig a hűtőben marad, addig ott átmenetileg nem romlottak az emberek, szavaikkal sem fertőznek, nyugodtan lehet velük kommunikálni, mert nem érvényesülhet az érdek, az elnyomás és a vita, helyette csend és béke van a szívekben, vagy Rousseau-i értelemben, vissza kellene menni a természetbe. Egyébként az emberek világszemlélete egyre jobban tágul, mint a világegyetem, és hosszabb az út vissza oda, ahol még az emberek nem voltak romlottak, azaz a helyes utat, normális kerékvágást megtalálni egyre nehezebb, ahol az alapvető emberi alaptermészet létjogosultsága hivatott elrendeltetni a romlatlanságot. Mindenesetre romlottság kérdésében ulticélként nem az előre haladás ajánlott, mert akkor még büdössé is válhat az elme és a test, hanem a visszautat kell megkeresni, ahol még nem fáj a halottnak, a csók.
(megjegyzés: Persze sok-mindennel kilehetne egészíteni ezt az írást, de azt "írja" meg mindenki magában, vagy ha megtisztel, akkor nekem. Köszönöm.)

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr358845448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása