Felhővadász akcióban!
2016. május 21. írta: Black Pen

Felhővadász akcióban!

Sok-mindenben lehet gyönyörködni, ki-milyen látásmóddal és értékítélettel rendelkezik , mert mindenkinek mást jelent a szép, a csúnya, a rossz és a jót alkotó esztétikai fogalomrendszerek halmaza.

Egy pillanat, ami a képen megörökítésre került, nem sok ember számára adatott meg látványában, mert jó időben, jó helyen és pozícióban kellett ahhoz lenni, miképpen ezt az élményt nyújthassa, legalábbis számomra, meg egynéhány ember számára, akik viccesen fogalmazva a "mennybe ballagóst" emlegették ebben a pillanatban, és felnéztek közben szemükkel az égre. Csak érdekességként, hogy én is háttal álltam a felhőnek, észre se vettem volna, ha beszélgető partnerem nem szól rám, ami elárulja azt a tényt, hogy közben nem mindig figyelt rám, de itt az eredménye.

Felhőnyúlvány, mint egy égben úszó hímivar sejt. képméret: 2521x1419,  made in Nyíregyháza,
photo by: Tamás Boros, 2016.05.16., feketetoll.blogspot.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr958845476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása