Ó Mobilmánia siralom
2016. április 05. írta: Black Pen

Ó Mobilmánia siralom

Ó Mobilmánia siralom


Az "Ó mobiltelefonok könyve", a Közösségek megszűnése, a megváltó eljövetele, idézet a Közösségi oldalak magyarázatából, a közösség szenvedése, a világosság eljövetele és a megváltás témaköréből, blogger első fejezet 1-1.7, a könyörgés.


Sötét erők és a világosság harca. A képi illusztráció forrásanyaga: Google/http://www.mosoly100.hu/

Káosz és megváltás, a nép újra beszél, vezérük a meta-, és a kommunikáció


1.1 És eljön az idő, a káosz napja, mikor megszűnnek a közösségi oldalak, s a földön a gonosz üti fel a fejét, az emberek újra beszélni fognak, és nem értik meg egymás nyelvét, mert elvette tőlük a gonosz a közösségi hálózatokat.
1.2 Emberek fognak sírni át-nem küldött üzenetek felett, melyet a világmegváltó bugyi színének átküldésének be nem teljesülése fog okozni. Szerelmek szűnnek meg, éhínség és bűn üti fel fejét, mert legfontosabb üzenetek nem mennek át, hogy szeretnék igent mondani neked, és csak egy kiskanál só kell bele.
1.3 Könyörgés és a megváltó várása lesz úrrá a földön, az emberek imádkozni fognak, mobiltelefonjaik hullanak, gyászaik siralmának könnyei teszik bűzössé, rothadó Li-ion battery-ik pora, savassá a földet. Temetők nyílnak meg Tamagoccsi temetők mellett, kis keresztek viszik gyászos hírét könyörgő szemeknek halottaikért, de az égi felhők fekete komorsága e gyászos szavakra sem nyílik meg, nem jön el a világosság, az új fényt hozó telefonok kora, az úr nem ezt akarja.
1.4 Az úr, kinek eljövetele, ki elhozná a világosságot a földre, hogy feltámassza por öleléseiből a meghalt telefonokat, életre keltse, lelket hintsen beléjük, e siralomra sem nyílt meg, mert a gonosz erősebb az emberi lelkekben, nem egymást siratják, s úr szenvedésre ítéltetett felettük: "Sírjatok, szenvedjetek, szóljatok ki-ki szeretteihez, s megkapjátok a megváltást, a kegyelmet, melyre oly régen vágytok", de az úr eljövetele még bizonytalan, mert a könnyes szemek váladékai még a technikát siratják, melyek rezgése néha még megremegtetik a földet, büdös iszapot lövellve az ég felé, az úr felhőjére.
1.5 És eljön a csoda, a megvilágosodás napja, s az első ember megszólal a siralomházban, a mellette ülőhöz fordul, meglátja szemeivel, s elmondja akaratlanul a megváltó szavakat az ismeretlennek, a bugyija színét, kinek fejében lőn világosság ekkor, dülledő ér, és visszaszól: " A francba jó picsa vagy, levenném rólad, teljesen felizgattál, kúrva izgi vagy, imádom a rózsaszínt".
1.6 Mikor megtört a jég, s mikor az első ember elkezdett beszélgetni személyesen a másikkal, az úr áldását adja rájuk, kijelöli őket az emberek vezéreinek, s népek követni kezdik őket, de a gonosz is újra hatalomra kerül, mert egy másik pasinak is tetszik a csaj, fedezni akarja őt, megkapni, s e szavakat mondatja vele a gonosz: "Apukám vedd le a kezed a csajról, mert szétverem a pofádat, nekem kell a spiné, na menj a francba, mizu kisanyám, jó csávó vagyok mi, kemény, ez kell neked, na nyomjad!
1.7 És ítéltetésként eljött az idő, lőn világosság az emberi agyakban, mikor már nincsenek közösségi oldalak, csak újra emberi közösségek és kapcsolatok, a nyelv beszélni, a test árulkodni kezd, s a bugyi fontossága nem az éteren keresztül át repül enter-gombbal a monitor képernyőre olvasni valónak, hanem a hálószoba éterén keresztül Vazul kutyus fejére, és Gagyi-mami sem vált üzenetet, hanem benyit a szobába, oszt kúrva élet fiam.

A szerelem, mint a legcsodálatosabb teremtmény e földön, a gyötrelem és szépség harca.
A képi illusztráció forrásanyaga: Google/http://idezeteknektek.freewb.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr568845534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása