A föld létrejötte az emberi evolúció létrejöttének kezdete
2016. március 13. írta: Black Pen

A föld létrejötte az emberi evolúció létrejöttének kezdete

A föld létrejötte az emberi evolúció létrejöttének kezdete


Hipotézis elmélet felállítása:

Az emberiség nem önmagát gerjesztő alkotóelem ezen a földön, csak azt vallja, hanem a föld energiájának közvetett megnyilvánulási formája, mely az ősrobbanásig vezethető vissza, mivel akkoriban történtek meg azon szükséges feltételek, melyek a föld elemeit, életterét alkotják, az emberiség létrejöttének szolgálatában állnak, s ha egy alkotóelem hiányozna az emberiség által létrehozott periódusos rendszerből, akkor mindez nem történt volna meg, azaz nem jött volna létre az emberiség evolúciós folyamata.

Test-fény-energia tömeg, mint szerelem a világegyetem körgyűrűjébe foglaltattan.
A képi illusztráció forrásanyaga: http://goldenchild.ru/

Ok-okozati összefüggések vizsgálata, tézisek:

Test-lélek-szellem-aura
Képi illusztráci forrásanyaga: http://ezoradio.hu/
Az élet feltételeihez szükséges, illetve ahhoz kialakulásának feltételeit a földanya létrejöttéhez kell visszacsatolni, nem az emberiség evolúciós folyamatának létrejöttéhez, hiszen az a gravitációs és energia tömegek, amik az embert is jellemzik, mint minden a földön élő organizmust, a föld energiatömegeiből jöhet létre, illetve közvetlen-közvetetten onnan származik, hiszen az emberi test, annak alkotó elemei, a föld természeti kincseit, ásványit anyagait tartalmazza, azaz kémiai alkotóelemeit használja fel, saját alkotóelemeinek felépítésére, létrejötte-létezése érdekében.  Az ember, a föld "testéből" válik ki, azt az energia tömeget használja fel a saját maga energia szükségletének fedezése érdekében, abból válik ki, mely a föld általi táplálékként kerül a szervezetébe, s nem közvetlenül, hanem a föld által közvetítve. Az emberiség földi létezését a bolygó felszínén az aura vizsgálatok kimutatásai erősítik meg, melyek ok-okozati összefüggésként értelmezve, ezt a kapott energiatömegeket mutatják ki, mely nem magát az embert jellemzi, hanem a föld egységéből kapott energiatömeg által közvetített, onnan kinyert auráját, melyet hasonlatképpen élve, mint a szentjánosbogarak fényei, úgy hordozhatja élete során a földön. A föld "aurájának" egy részét használja fel élete során, mely emberi test formájában megjeleniesülve, mint biológiai organizmus hordozza. Az ember, az emberi test mindaddig létezik a földön, ameddig ezt a föld általi kapott energiatömegeket hordozni tudja, miképpen ha ezen energiatömegek felé kártékony hatásokkal, parazita módján fordul, akkor megbontja ennek természetes folyamatát, azaz létezéséhez szükséges alapfeltételeket megváltoztatja, ezáltal önmagát, s a föld biológiai folyamatát bontja meg, fogja megsemmisíteni. A föld, mint önmagát is képes regeneráló szervezet, megújulásra képes, s mint minden biológiai szervezet, újabb létezést képes önmagából kitermelni, a maradék feltételeihez mérten létrehozni más formában és minőségben.
Világegyetem-föld-ember-energiatömeg.
A képi illusztráció forrásanyaga: http://rejtelyekszigete.com/
A föld a világegyetem alkotórésze, felszíne a világegyetem alkotórésze, a föld középpontja a ismételten a világegyetem alkotórésze, s az emberiség létét, mint értelmezve az ősrobbanásra, nem ősi és alkotóeleme ennek a folyamatnak a létrejöttében, csak másodlagos szerep ok-okozati összefüggésben, nem alkotórésze, s alapfeltétele. Az ember aurájának megjelenése, a föld által kapott energiatömegek megjelenése. Az emberi test aurájának színe, s annak képe, az emberi test minősége által képes, és tárolt energiatömegek megjelenésének képe. Ez az energia tömeg nem biztos, hogy az emberi test megszűnése előtt legyengül, hanem energia nem vész el alapon, csak átalakul, kifejezetten csak az emberi szervezet-test válik működésképtelenné, azaz porból lettünk és porrá leszünk. Feltételezem, hogy a lélek energiatömege addig bolyong még az emberi test megszűnése után a földön, amíg annak energiatömeg nem válik polárissá, mint a föld által képviselt energia tömegek jellemzői, s ha mindez az átalakulás megtörténik, azaz a bipolaritás megszűnik, csak akkor válik ismételten egyé vele, azaz befogadja-visszafogadja a föld energiatömege, példázatként felállítva azt a tényt, mint a mágnes pozitív és negatív oldalának egymás felé való viselkedése. Vizsgálható lehetne még az emberi test viselkedése, mint a föld gravitációs erejéhez kötött mágneses energiatömeg tekintetében.



A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr608845566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása