Edvin Marton koncert-Budapest Kongreszusi Központ (2016.04.17.)
2016. április 18. írta: Black Pen

Edvin Marton koncert-Budapest Kongreszusi Központ (2016.04.17.)

Edvin Marton a magyar származású világhírű hegedűművész, egyedi szuggesztív előadásmódjával varázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt. Ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein. 


Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában. Koncertjei a világ minden részén teltházasak. A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően. További díjak között van egy 2008-as MTV Europe Award, valamint egy Amerikai Televíziós Emmy-díj a legjobb eredeti kompoziciónak (ABC Television Network).
2016. márciusában debütál az új fantasztikus showműsora: Edvin Marton: Rock Symphony. Ez egy felejthetetlen, izgalmas koncert show. A bemutatón a rock zenekarával Edvin Marton eljátszotta a legnagyobb slágereket az új albumról, a '' Rock Symphony ''-ról. Vivalditól a Metallicáig - csak hogy néhányat említsünk: Vivaldi: Vihar, Clocks a Coldplay-től, a Bohemian Rhapsody a Queen-től, Nothing Else Matters a Metallica-tól, és még sok más. Az est különlegessége volt még, hogy Edvin Marton egy 1699-es Antonio Stradivari hegedűn játszott, melynek az értéke 7 millió dollár!
Szöveg forrásanyaga: http://www.port.hu/edvin_marton:_rock_symphony/

Edvin Marton koncert-Budapest Kongresszusi Központ. Photo by: Hacker Judit Mária, 2016.04.17.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr168845528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása