48-as körzet "balhé"!
2016. február 21. írta: Black Pen

48-as körzet "balhé"!

48-as körzet "balhé"!

Akinek tetszik, akinek nem, ma születtem. Vagyok, de minek, sokan azt csak hiszik, és én tudom, ki teremtett meg, mi a kiváltságom. 17.520 napfelkelte, ennyi az érdemem ebben az életben, kivívtam a sorstól 48 évet!

Toll torta a Google-tól.
Kötni az ebet a karóhoz, kötni az időt az ember életéhez, az nem erény. A demagógia mentes élet csak annyi, az időt a magad javára fordítani, kitakarítani belőle az élet mocskait, melyek beleszólnak és meghatározzák napjaidat, formálhatják, mert az gyenge jellemre utal, na mindezt kitakarítani az életből, az dicső. Nincs út a téveszmékhez, csak az érzések szabadon-bocsájtása, a lélek nyugalmának megtalálása, harmóniája, és mindezek biztosítása önmagad számára, na akkor elmondhatod magadról, ember vagyok, nem láncra vert, s azon tartott kutyarabszolga, a politikai érdekek meghitt dicshimnusza, miképpen ez is egy barom címszóval, egy nagy marha a csorda közepén. Minden tárgy, ami körülvesz, a lelkedbe beépíteni nem lehet, és ahhoz, hogy a 48-as körzetben nagy balhénak kelljen megtörténnie, ahol ugyan belehet próbálkozni, de nem lesz, lehetetlen, csak a szív állhat meg, a lélek marad, na az a félelmetes és megfoghatatlan, maga a csoda, hogy mire képes.
Születésnap? A lélek napfényre születése, a lélek örök vívódásának, s harca napjának kezdete az életben, meg egy mosoly az anyára, ki életet adott neked, felnevelt, s ezért örök tisztelet neki érte.
Az igazi börtönről pedig, s nem hiába választottam a Metallica: St. Anger című dalát, nos maga az élet, mely kötelékbe láncol, az élet a börtön, és jelképesen nem az a pár év, amit leülsz. Ugyanezt teszed, csak az életben, s tehetetlenül ülsz, rácsok nélkül, szándékosan nem írom, hogy szabadon, kételkedni kár. Mikor volt a lelked utoljára szabad, és mikor lesz? Talán 9 hónapig az anyai méhben, amíg meg nem születtél, vagy csak a halálod napján lesz, és nem elfelejtkezve az Istenbe vetett hitedről, aki segít, hiszen kiáltsz hozzá, ha baj van! Ugye? Áhh, ki nem hagynám József Attila: Születésnapomra című versét megzenésítve. Csík zenekar-József Attila-Sületésnapomra, 2013.04.11

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr78845596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása