Feketén fehéren, süketen és vakon. (Black and white, deaf and blind.)
2016. február 12. írta: Black Pen

Feketén fehéren, süketen és vakon. (Black and white, deaf and blind.)

Feketén fehéren, süketen és vakon. (Black and white, deaf and blind.)

Az ember elengedhetetlen kelléke és lételeme az érzések-érzelmek világának változatossága, amit természetesen kellene kimutatnia, befogadnia, de amit hall és lát,, nem biztos, hogy az valós, és a javát szolgálja. Az élet íratlan törvényei.


Képességek fejlesztése-Tisztán érzékelés

Hangok a "lélek" tudatáért.


Megállítani a világ zajos hangjait, melyek formálják, meghatározzák életet, lelkivilágok mentsvára lehet, mert nem mindent személyre szabottan találtak ki, amit mindenki egységesen be tudna fogadni, viszont ezzel a világ hangjai nem foglalkoznak, mert betartatják, miképpen azt kell meghallani, amit szeretnének, hogy meghalljanak egységesen az emberek, és annak alapján cselekedjenek. Legyenek saját gondolatai az embernek, melyeket ott legbelül a lelke mélyén elmondhat magának, de azt ne ossza meg mással, mert az első szavakkal már tesznek és fűznek hozzá, bírálják azt és elfogadják, s nem lesz már akkor, szent és sérthetetlen saját gondolat.

Amit látunk, amit hallunk, amit érzékelünk.
Érzékszervi minősítés, Elméleti alapok és esettanulmány.
szerzők: dr. Kókai Zoltán-dr Sipos László (2011) Digitális Tankönyv

Látni a lélek nyugalmáért


Megtalálni azt az állapotot, mikor csukva van ugyan a szem, de mégis lát és nyitva az, befogadóképes és meglátja azt, amit látni szeretne, amit nem fedezett fel még, mert még nem láthatta soha, eltakarták a szeme elől, mert csak azt láthatta, amit láttak vele. A világ, s az ember alkotta mesterséges környezet, létrehozott látványosságaiban, a "vakon" nyitva tartott szem, csak azt látja meg, amit szeretne, s nem azt, amit láttatni akarnak vele. Megtanulni emberként élni, csak akkor lehet, ha bezárod a füled, lehunyod a szemed, s csak azokat az érzéseket fogadod be, melyek a lelked nyugalmát és téged szolgálnak. 

Tisztán látni és hallani
Tisztán-érzékelés-A tiszta érzékelés az angyalok nyelve.
WWW.kartyajoslasok.hu

Látni és meghallani, megtalálni magunkat


Az emberi lét világa, tisztán érzelmi alapokon nyugszik
A képi illusztráció forrásanyaga: Google
Az ember elengedhetetlen kelléke és lételeme az érzések-érzelmek világának változatossága, amit természetesen kellene kimutatnia, befogadnia, de amit hall és lát, nem biztos, hogy az valós, és a javát szolgálja, mert láttatnak és hallatnak vele, s mindezek, vagy megváltoztatják, vagy felerősítik benne mindezeket, vagy csírájában lefojtódik benne. A többi a jól megkoreografált köztes világ, az emberiség mai létezése, mely lekorlátolják az érzelmek ösztönös kitörését, vagy lecsillapítását szolgálják. Az élet általi íratlan törvények kordában-tartására hozták létre, az írott törvényeket, melyek alapján működik a ma korának, és a világ társadalmi berendezkedése.
                                                  Written by: Tamás Boros





A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr68845612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása