Expedíció az intelligenciavilágban!
2016. február 03. írta: Black Pen

Expedíció az intelligenciavilágban!

Expedíció az intelligenciavilágban!

Elsősorban, akit szeretned kell, az saját önmagad. Azok, akik meg nem érdemelnek meg téged, úgyis lemorzsolódnak-lemaradnak mögötted, hátrahagyván őket az életedben. Ugye ismerős a történet, de fordítva is igaz?


A szerelem is néha, csak olyan kis izé, de mond mi a szerelem, és mi a szereped?
A képi illusztráció forrásanyaga: Google
Tudd, hogy kire, mire, s mikor van szükséged, és tanulj meg várni, ne hozz hirtelen és rossz döntéseket, ezzel megkísértve az "ördögöt", hogy rossz útra térj! Motiváció minden mennyiségben egyénekre szabva ebben a világban, és manapság.  Átgázolva a napi élet közösségi életterein és formálva azt, manapság nagy üzlet. Keresztül gázolni, feldarabolni-felszántani élettereket, új magokat elvetni-elhinteni, képletesen szólva, biológiai csoda, mert az elvetendő termények mellett, megjelennek annak kártékony gyomnövényei is, általa átírva annak összetartó és formáló erejét-szellemiségét. Emberfaragás üzleti céllal, karakterformálás pénzért, a hová és kikhez tartozás képzeteit állítva előtérbe, ami nem is valós, csak egy álszent világolás, egy mesterségesen létrehozott intelligenciavilág képének betáplálása a tudatba, ami érdekeket szolgál, és mindig a jelen koráét. Téged a világ irányít, vagy egy közösség, a családod, a barátod, vagy netán egy idegen? És te önmagad, hogyan irányítod, elvárásaid vannak e önmagaddal szemben? Az van, amit te akarsz, te szeretnél, vagy elfogadod, mások megmondják helyetted, mit mondhatsz és mit cselekedhetsz? Légy önmagad, s valósítsd meg saját akaratodat, nem beszélni kell róla, hanem cselekedni, az tény. Indíts a tudatodban expedíciót, keresd fel a feltáratlan területeket és zónákat, mert megmásíthatatlan vagy, és egyedi vagy. Egy szülőpár egy gyermeke, első szava igaz, mikor felsír, és a többi, mely tartalommal bír, az őszinte e, vagy nem, vagy csak annak hiszi. Önmagaddal szemben, és egy nagy hazugságban leélni egy életet, önmegvalósítás hiánya nélkül, és mások akaratának, nem nagy kihívás. Az írás összefoglalásaként jelképesen: "vagyok, aki vagyok, vagy netán vagyok, aki vagy".
A cikkben szereplő képet szándékosan választottam, az íráshoz mellékletként csatolom. Ki-ki a maga módján értelmezze azt, minden apró-pici mozzanatában, de a természetesen csupasz és szűz ember képének tudatában, s a a világ berendezkedéséhez igazítva, illetve arra asszociálva.



A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr138845632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása