Whisky parasztmódra faragatlanul! (18+)
2016. február 01. írta: Black Pen

Whisky parasztmódra faragatlanul! (18+)

Whisky parasztmódra faragatlanul!(18+)

A whisky tűze égesse fel ezt az életet, mely lelkemben él, legyen veletek, sorsotok a nép sorsa, a sok pórnép meg lefossa, az ég!

Metallica! Dr. Élet bazd meg, daráld le magad, mint Kirk Hammett a 
szólógitárjáról a húrokat!
A képi illusztráció forrásanyaga: Google

Egy nyíregyházi paraszt reggelinek nevezett déli dikk felkelése az egyetlen a világon, mely nem hozz el forradalmat...., 

csak a belében a korgást, mert este nem rúgott be, nem feküd le nővel, a kezével szeretkezett, az meg görcsbe baszta testét, vele az élvezet. Az agya sem tiszta, Horror mork rocktörténet az élete, ennek forradalma mely megmozgatja, felpezsdíti a napjait. Tanulékony, de mind-ezáltal érzelmekhez kötődik, s nem kezdődhet rendszeresen csipa törléseként a napja mással, minthogy a reggeli nosztalgikuskávéja mellé, mely rendszeresen a gáztűzhelyre kifut, mert még oly álmos és bugyután romantikusan szerelemes egy lányba, aki távol van tőle, hogy csak a Metallica-Whiskey In The jar zenéje viszi ki az elmés szeméből, a vastag sárga csipát. Ez az én blognaplóm, bassza meg a kúrva élet, ezt a kibaszott életet, melybe beleszarok, rohadjon meg az összes politikus, aki ellenem politizál, mert ez az én politikám, a beleszarás a pofátokba, aztán a fejetekre baszni, nyeljétek le a szart...ha-ha-ha....!

Ez a szopás, és most elindulok a kibaszott napomat elintézni, a kenyeremet elintézni estére, legyen mit szarnom reggelre. Mocskos a pofám! Azzá tett ez kibaszott élet. Kibaszott kommunisták nem kellettek, verem a szátokba az adómat, a beletekbe a véremmel megkeresett kenyeremet, mert ellopjátok tőlem, zsírral kenitek meg, mely az én zsírom, melyet ledolgoztatnak rólam, de az élet visszavág, az életem visszavág! Elpazarolják életem, silány apák fasszopó gyerekei igazgatnak engem, hígan színtelen embertelen agyukkal, de nem sok sikerrel, mert az elme a lélekben van, nem a tudásban havercsókák! A nap, ami nem jön el soha(!), a ti napotok! Metallica: (The Day That Never Comes)


A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr438845636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása