Villanykörte 40-es, nő'körte, és ö'körte!
2016. január 30. írta: Black Pen

Villanykörte 40-es, nő'körte, és ö'körte!

Villanykörte 40-es, nő'körte, és ö'körte!

Az asszony olyan, mint a villanykörte. Egy ragyogó negyvenes sokkal jobb, mint egy matt huszonötös, de a 25-ösből is lehet majd egyszer 40-es!

Melyik villanykörte a jobb, amely felvillanyoz,
A képi illusztráció forrásanyaga: Google
A pasik másképpen gondolkodnak. Fél körtével is beérik, attól ragyog a szemük. Ha meg felkapcsolják otthon a villanyt, és ha meglátják a 40-es asszonyukat, akkor egy "izzó" szállal úgyis több lesz, ami a nagy hőtől, úgyis hamar elolvad. No meg, ha a 40-es nem világít elég jól az éjszakában, nem világít hófehéren 40 Watt melegével, csak világol 40 wattal, akkor azt jól meg kell dörzsölni, pontosan pászítani a helyére, jól betekerni a foglalatába. A pasik másodszor, néha meg fényezik is a 40-es asszonyt, mint Aladdin a csodalámpát, és ha meg nem sikerül nekik, akkor hívják Ali Babát meg a negyven rablót a szomszédból, de néha jönnek azok maguktól is, miképpen érzik ha baj van. Végül is, jó a matt 25-ös is, ragyog az is az éjszakában, csak akkor van a baj, ha az asszony rávilágít, oszt mattot ad, oda a körte derék. Viszont, ha spórolni akar egy férfi, a villanykörtét ki is lehet cserélni kisebbre, például a a 40-est 25-ösre, mert az kevesebbet fogyaszt, és ugyan kevésbé izzik, de később is ég ki vélhetőleg, s fel sem kell kapcsolni, mert ég az magától is. Ő'körte, felvillanyozós.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr898845642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása