Univerzum, és a föld! (az ígéret "földje" lenne, az Univerzum?)
2015. december 28. írta: Black Pen

Univerzum, és a föld! (az ígéret "földje" lenne, az Univerzum?)

Az Univerzum és a föld, a mindenség és az emberiség földi létezése. 30 km földkérgen fekszik, a tudományos kutatások biztos alaptalaja.


A litoszféra az emberiség tudományainak alapköve?
Az Univerzum, ha méretéhez viszonyítva "röhögne" egyet, nincs.
Csodálatos korszak a XXI. század. Hatalmas technikai fejlődés, hatalmas kutatási eredmények és felfedezések kora, mely mind az emberiség fejlődését szolgálja, a szebb és boldogabb jövőkép érdekébe állítva, és végre egyszer talán megértjük az Univerzum működését is, mely egy új jövőt, seregnyi és ma még ismeretlen lehetőséget teremt meg majd, az emberiség számára. Egy a baj mindebben, miképpen a földkéreg biztos talaján állva okoskodni könnyű, mert ha égetné a tudomány talpát az asztenoszféra, vagy az Univerzum semmijében kellene lebegne, akkor a kutatások eddig felállított hipotézisei, elméletei törvényszerűségei nem nagyon állnák meg a helyüket tér-idő viszonylatában, hiszen nem lenne viszonyítási alapja, mert az állandóan változik, a semmi öleli körül, s a végtelen, valamint az eredete még nem teljesen ismert.
A föld belső szerkezete

30 km vastagságú a földkéreg.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr718845712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása