Cotont a politika fejére 2016 (gettó filozófia)
2015. december 27. írta: Black Pen

Cotont a politika fejére 2016 (gettó filozófia)

Hivatalosan, mindenféle jogokkal felkoronázva, olyan szép a közpénzeket ellopni, s ha mégsem sikerülne, akkor ott van a kiskapu, amit azonnal igénybe kell venni, de gyorsan be is zárni, mikor már megtörtént a baj, a korrupció. Vérbaj, vagy a sátán műve?


Rasszista coton, gyűlöli a korrupció magvának
széthintését.
2016-os év, a "Minden szentnek maga
felé hajlik a keze" munkaruha kollekció,
a politika melegágyában dolgozó
korrupt politikusoknak.
Egy absztrakt kép. Egy férfi pénzt dug az orrába, hogy jobban tudjon szaglászni, de egy kiköpött mása, egy férfi, kotont húz a politika fejére, nehogy az a kéj mámorában véletlenül is elélvezzen, és nehogy megtörténjen a baj, ahogyan egy kis pénz elfolyjon egy eldugott helyre, azzal megtermékenyítve a korrupció méhét, a vérmes domina-t, aki nagyon sok "gyermeknek" adott már életet, ebben az országban. A Magyarság társadalmát, a jelen és a felnövekvő generációit semmibe venni, szegénységbe hajszolni, és mindezt nyíltan, valamint a köztudatban felvállaltatni, mi nem lehetne egyéb, mint a magyarság ellen elkövetett bűntett, ami visszairányul ezen rétegekre, akik megbízhatóságot, őszinteséget és megfelelő érdekképviseletet szavaztak meg ezen politikai erők számára a választásokkor, amit ígéreteikhez híven nem tettek meg, azaz megtévesztést, csalást követtek el. Mivel a nép nem együttműködő partner ebben, azaz nem társelkövetője a korrupciónak, így az nem vonható felelősségre, valamint kárpótolandó, hiszen részben az általa megfizetett adókból történik, amit megbízás képen átadott a magyar kormánynak kezelésre, mely a korrupció kérdéskörét kimerítve, a hűtlen kezelés kérdéskörét. Továbbá, mint a munkáltató-munkaadó, a magyar lakosság által, nem foglaltatott bele a munkaköri leírásba a korrupció ténye, mely a kimeríti a szerződéskötelezettség szegés vétségét, a munkaköri leírásban meghatározott feladatok önkényes túllépését, melyre a mai Munkatörvénykönyv idevonatkozó rendelkezései a mérvadóak, illetve egyéb törvények, jogszabályok. A világon sehol nem hozhatnak olyan törvényeket, rendelkezéseket, illetve jogszabályokat, melyek megengedhetik maguknak, hogy a természetes személyek életét, életfeltételeit és életkörülményeit veszélyeztethessék, kihasználva és emberi méltóságukban, azokat megsértve, valamint akaratuk kinyilvánítását semmibe véve, mert az kimerítené a politikai diktatúra fogalomrendszerének tényét, teret adva a nyilvánosság előtt elkövetett bűnöknek-bűncselekményeknek.

A családok napi életébe, begyűrűződik a politikai manipuláció.


A családokon belüli, és egységes szemléleteket kellene erősíteni, a szorosabb köteléket, hiszen családokon belül is eltérő nézeteket-szemléleteket vallanak az emberek, mely a család szent kötelékét gyengítik alapjaiban véve, mindezek mellett hol lehet beszélni család-családok közti egységes gondolkodásmódú nézetegységről és szemléletről, valamint életvitelről. Manipuláció az egész, azaz alapjaiban szétrombolni a társadalom legkisebb egységét, a családot, s maga felé fordítani az egyént, a politika szolgálatába állítani, aki könnyebben sebezhető és manipulálható, mert egyéni késztetés vezérli cselekedeteit.

Az MR 1 rádió Rádió Kabaréjának egy részletét idézve: "Miért kell mindig rosszra gondolni akkor, amikor valaki  hirtelen felemelkedik, vagy felszínre bukkan, mint a moslékból a kenyér..."




A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr818845716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása