Mars projekt, egy krampusz-kutatása! (fantázia szülemény XXI. századi módra)
2015. december 25. írta: Black Pen

Mars projekt, egy krampusz-kutatása! (fantázia szülemény XXI. századi módra)

Gondolatok egy krampusz+ sapkája alól, hogy a Marsra is kell majd ajándékot szállítania egyszer a jövőben a Jézuskának, és hogy ott is fog e világolni a bivaly, a csalamádésban?


A Mars krampusz a jövő, Télapó virgácsot kap majd?
A Mars kutatások célja az lehet, hogy kielemezzék annak talaját, az alapkövezetében található vegyi összetevőket, és hogy azon kívül még milyen kémiai elemeket kell oda eljuttatni, hogy azok által beindíthassanak egy láncreakciót, egy feltételezett és minőségében lefojtott ősrobbanást, mely kivonja a Marsi kőzetekből azokat a kémiai elemeket, melyek élhetővé és lakhatóvá tehetnék a bolygót, létrehozva ezzel ott, a földi élethez hasonló életkörülményeket. Végül-is elgondolkodtató, miért fektetnek horribilis összegeket a részecskegyorsító objektumokban is, azaz miért ütköztetnek atomokat. Mindent egybevetve, ha egy ilyen projekt létrejönne, viszont ettől függetlenül nem árt majd odavinni a csokis-palacsinta receptjét, mert anélkül azt nem lehet elkészíteni, az túl bonyolult hadművelet lenne a jövő Mars-lakói számára, esetlegesen megoldhatják ugyan a problémát azzal, ha a hiányérzet csökkentése gyanánt, duplikálnak egy vérbeli magyar háziasszonyt.
Csokis palacsinta,
de nem Mars-i, csak félig Gundel,
a többi túrós.



A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr378845718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása