Ne bántsd a hont, nem tiéd e véráztatta föld!
2015. november 21. írta: Black Pen

Ne bántsd a hont, nem tiéd e véráztatta föld!

Egy tény, egy állítás, egy teória az időszerű és globális méretű földklíma változás megakadályozása mellett, illetve civilizációs lét mindenre kiterjedő létjogosultságának ellenérve. 

Az emberi létezés igaz gyökerei, a földdel kötött szorosan egymást tápláló szövetséget, nem a rajta megtelepedett parazitákkal, kik szívják a vérét, megfertőzve az egészséges sejteket.


Meddig a ma, és meddig a holnap, meddig lesz emberiség, és meddig az időszámítás, a visszaszámlálás elindult, a földdel együtt haldoklik az emberiség.


A világ nyersanyag energia készletének kitermelői, előállítói és vég-felhasználói, egészségkárosodási hozzájárulás gyanánt kártérítési illetéket fizessenek azoknak, akik a jelen kor alapvető realitásait figyelembe véve természetes módon élnek, nem járulnak hozzá luxus termékek megvásárlásával a környezet szennyezéshez, és a rájuk kényszerített kényszerből megbetegszenek, holott ezt nem akarják, valamint kerülik a környezet szennyezést és károsítást, mert a természettel együtt élnek, valamint nem élhetnek természetes életmódot, holott minden egyes embernek joga van emberhez méltó körülmények között élni, nem elviselve mások felelőtlen életmódját velük szemben, mely felér egy előre kitervelt lassú halált okozó gyilkossággal. miképpen nem törődnek a szándékos halál okozással, azokra nézve, akik emberi faj címen élnek ezen a bolygón. Fizessék meg, és ki a részükre alanyi és földi léthez való jogon a számukra a következőket:
-Mivel nem szennyezik a környezetet, az ártalmak elviselése-eltűrése miatt, folyamatos anyagi kártérítés jövedelemszerűen, mások károsító hatású tevékenységére és hibájára hivatkozva.
-A környezetszennyezéssel összefüggő egészségügyi és mentális károsodással együtt-járó, és kényszerből rájuk rót gyógyítási költségeiket, amit mások okoztak a számukra, nem gondolva emberi mivoltukra, az egészséges léthez való jogukra, illetve a felnövekvő nemzedékek elkövetkező és jövőbeni életfeltételeire, az Isten általi rendeltetés szerű és természetes emberi jogaira.
Ez a pár gondolatsor nem kifejezetten föld-centrikus gondolkodásmódot sugalmaz, emberközpontú, de van hírértéke, melyet mindenki maga dönthet el továbbvíve a gondolatmenetét, és vagy elvetheti, s száraz tényként jónak, netán rossznak ítélhet meg, csak mielőtt filozofálni kezd, nézzen a képre, az ő szíve is így dobog.
(Ne környezetvédelmi adókat vessenek ki, mert mit védenek meg, amit továbbra is rombolnak, és mindinkább ne azok zsebeljenek be, akiknek semmi közük hozzá (tisztelet a kivételnek), akik maguk is hozzájárulnak a környezeti károk és szennyeződés felelősségének kérdésköréhez.)
A képi illusztrációk forrásanyaga: Google




A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr228845766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása