A "Drótos tóth", ó lá-láh!
2015. szeptember 26. írta: Black Pen

A "Drótos tóth", ó lá-láh!


"Jaj, de szereti az állam a pénzem, mert abból minden levonható, és ha adó formájában lefejtek, abból még szögesdrót is kapható. La-la, la-la-la"

A szögesdrót frakk ára: 22 milliárd forint, a hozzávaló nyakkendő
ára, kiegészítő ruhadarabnak minősül.
A kép, átvett illusztráció (forrás: Google
Követeljük, mint Magyarország adózó állampolgárai, hogy az országhatáron felállított szögesdrót védvonal belekerülési árát, melyet az országunkat érintő emigráns kérdés gyanánt építettek fel, és most rövid idő elteltével lebontásra kerül, ami mint költségnemek tekintetében, rossz befektetést jelentett a magyar kormány részéről, illetve felesleges és céljában értelmetlen elhárító "hadművelet" volt, továbbá azon okok tényfeltárását, valamint vizsgálatát, kik a felelősök a döntés meghozataláért, a nép vagyonának elherdálásáért, és vonják felelősségre őket, mint az adónk és munkánk által megtermelt anyagi javakból levont összegek hűtlen és nem megfelelő kezelése, miképpen fizesse vissza a magyar állam a részünkre, vagy adójóváírás formájában, vagy minden egyes adózó magyar állampolgár részére forintosítva, a vizsgálat esetlegesen pozitív hatásának eredménye képen,  -alaptalan, és felesleges befektetésnek minősítése után- részleges határidő idő betartása mellett, utalja vissza, illetve adózási kötelezettségeibe számolja bele, mint levonható költségnemet.
Győzött a jobbik, a természet a nagy hal, leomlik a
szögesdrótkerítés, mint a berlini nagy fal.
A kép illusztráció (forrás: Google9
Az adózó magyar állampolgár vagyona, nem megfontolatlanul és elherdálandó közpénz, hanem saját maga által gerjesztett, illetve közösségi munka által megteremtett vagyona, amit átadott adó formájában a magyar állam részére kezelésre, és megfelelő célú befektetésekre, mellyel a benne rejlő bizalma jeléül megbízta az őt irányító kormány tagjait, a magyarság vagyonának kezelése tekintetében.
Viszont hová fog kerülni a lebontásra kerülő mesterséges objektum? Mister Korrupció, aki láthatatlan, dolgozik és megél, vajon színre lép e, ebben a kérdésben, nyilatkozik e róla majd, mert ha nem, akkor nagyon belefelejtkezik a munkájába, nem ér rá, mert van még tennivalója. Na, le is út, meg fel is cs'út, kerítsük körbe, oszt be sincs út, meg ki sincs út, felocsúdni lesz rá idő, mert Pataki Attila szerint (Edda együttes), "a kör közepén állok, körbe vesznek jó barátok", de ha mégsem, akkor jó lesz a pengeéles szögesdrót is valakinek, hogy körbe vegye.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr108845840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása