Magyarország politikai diktatúrája! (Hungary's political dictatorship!)
2015. augusztus 09. írta: Black Pen

Magyarország politikai diktatúrája! (Hungary's political dictatorship!)

Már épül a kisvasút Orbán háza előtt – 857 milliót tapsolnak el rá, fogalmazza meg a 168 óra online írása857 millió forintos beruházással épül az a kisvasút Felcsúton, ami Orbán Viktor háza elől indul majd. A tervek szerint a vonat évente 6 millió forint bevételt termel majd, így alig 143 év alatt meg is termeli majd az árát.

Figyelem szolgálati közlemény!
"Az Alcsútról-Felcsútra közlekedő kis-vonat előreláthatólag, tíz percet késik!"
"A vágányok mellett kérjük vigyázzanak!" Az ellenzékiek balra, a kormánypártiak
 a jobb oldalon vegyék igénybe leszállásra, a peronokat! Köszönjük!"
"A lopások elkerülése végett, vigyázzanak értéktárgyaikra, ne hagyjanak
 semmit sem őrizetlenül, az elvesztett értéktárgyakat átvehetik az állomás 
melletti Orbán Viktor féle szülői házban, a személyi
igazolványuk felmutatása ellenében!"
Az online írás tartalmában közölte, hogy: "A vasút a tervek szerint október 31-ig fog elkészülni. Alcsútról, a Puskás Sporthoteltől a kormányfő háza mellett álló felcsúti Pancho Arénáig lehet majd utazni vele. Évente 10 ezer utasra és 6 millió forintos jegyárbevételre számítanak.
A 857 milliós beruházásra az Európai Unió 600 millió forintot adott, a maradékot a kormány biztosította. A kivitelező Swietelsky Kft.-t közbeszerzés nélkül választotta ki az Orbán Viktor által alapított, és barátja, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester által elnökölt Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia.
Pápa Levente, az Együtt alelnöke az RTL Klubnak azt mondta: „A szokásos játék megy. Valamilyen kiskaput keresve megpróbálják közbeszerzés, versenyeztetés nélkül elosztani a pénzeket. Most is ez történik. Arra hivatkoznak, hogy a teljes projekt EU-s része 75 százalék alatti.”
A fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár szerint viszont a szabályok szerint járt el a Puskás Akadémia, mert az unió minden tagállamában érvényes a szabály: ha 75% alatti az EU-támogatás egy projektben, és az építési érték nem éri el az 1,5 milliárd forintnak megfelelő összeget, akkor nem kötelező a közbeszerzés.
Az RTL Klub megkereste a Puskás Akadémiát és a kisvasút építését kivitelező Swietelsky Kft.-t is, de nem nyilatkoztak."-szólt a 168 óra című online írás 2015. augusztus. 08.-ai számában.

A szélrózsa minden irányába szétszórt pénzek, a magyar nép önérzetének, önbecsületének kifosztása, egy a magyar nép által felemelt, és bizalmát elnyerő ködpolitikus, ki fátylat vet a múltra, halotti lepelt borítva az országra.

Ki Orbán Viktor, és ki volt az a jótéteményes űrlény, aki kibaszásból ide fingotta Magyarországra, egyfajta ZIP mappába összetömörített jelképeként, ami magába foglalja egyként, mindazok a tudásuk által híressé vált politikus emberek mivoltát a világban, miképpen Saddám Huszein féle diktatúra elnökét, de ne mondjak Sztálin-t, viszont ugyanúgy majmoltatja magát, mint Khomeini Ajatollah, és egyfajta pókember ember, aki beszövi Magyarországot, és a tojásait lerakva, vírusát kelti a rendszer iránti gyűlöletnek. Vigyázzon a világ, mert a sztájlisztok által arcára festett vigyorgása egyben a tudása is, valójában ez fikázza a Kádár féle kommunista diktatúrát, és forradalomnak hívja az ellenforradalmat.
Takaros okosodj egy politikus, akinek a tapsolnak,
Ő meg eltapsolja a közpénzeket, és ennyit nem ér egy a
honpolgárok izzadságából befizetett, és az adójukból
 megélő hústömeg. A rothadás egy, s a csontvázakon
nem marad semmi, sem az eszme, sem a politika,
 amin most élősködik szartig kénye kedvére, 
éli a világát, az emberek életére telepedve,
arccal hátat fordítva a népnek, és az akaratának!
A kép illusztráció (forrás anyag: Google)
A rendszerváltás is, csak egyfajta ellenforradalom volt vér nélkül, de nem a kisemberek nagy kénye kedvére, és élvezetére, hanem a felgyülemlett közpénzek mennyiségének magánkézbe való vétele és újra elosztása ( mint 56, amikor elvették, most visszaszerezték) , egyfajta íróasztalon megjátszott rendszerellenes, a háttérben, ha kellenének szükségképpen, egy jól előkészített, és a meg nem történt bevetési parancsig megbújó katonai beleegyező hallgatólagossággal megrendezett puccs, amire ugyan nem volt szükség, mert jó volt a birkafalka vezérhím, meg az őt körülvevő társadalom pszichológusok "nyugi-húgi" rendszere, mely borotvaélen táncolt, de kötélszakadás előtt, így nem kellett csomót kötni, csak az elvarratlan szálakat emberöltőre titkosítani .
A Kádár féle diktatúra nem épített ilyen jelképeket, mint vasút állomás Felcsúton Orbán Viktor szülő háza mellé módra, a magyar emberek által megtermelt anyagi javakon élősködő ember herdálása, mikor mások éheznek, nincs hol lakniuk, iskolák zárnak be, a munkanélküliség uralja, tombol az országon, s a pénztelenség, éhes kis hasakat ringatnak álomba esténként, magyar kisfiúkat és kislányokat, mert nincs mit enni, lopni meg bűn, de kinek nem?

Európai Uniós támogatást a nép nevében, akkor Orbán semmibe veszi a népet, a nép akaratát, mivel önmagára nézve személyeskedő döntéseket hoz!

Az Uniós támogatás sem az övé, hanem az a magyaroké, a magyar népé, mert egy nemzet vagyunk, meg külön a magukat magyarnak nevezett "klónspermák". Ugyanakkor értékük annyi, mint amennyit kivettek az építkezéshez a közös kasszából, a magyar emberek zsebéből, s nem az Isten a felvitte dolgát Ork-é, a jó-dolgában különvagyonnak elszámolt pénzek elmajmolása. Fasiszta jelkép, a vasútállomás, mint Hitler korában a gázkamrába hajtott zsidók utolsó állomása, úgy hajtja, de csak nyomorba, a Magyarországot lágerré változtató FIDESZ, mert nem képes leváltani az elnöki posztról a kakukkfiókáját, aki olyan mint egy makacs folt a ruhán, de ki lehet mosni abból. Egy akkreditált Mauzóleumot is meg kellene pályázni, de azt teljes Uniós támogatással, nehogy abból is kivegye mindenki azt, ami járna neki? Hol van az ellenzék, hogy jusson hatalomra, s akár közpénzekből is, de vegyen buldózereket, de tarolja is le vele e politikailag mulandó eszméket, elméleteket, ami lényegében nincs is, csak jól ki van találva. Egy majom, aki teleaggatja magát csillogó ékszerekkel-fényekkel, s az agyonpúderezett arcát mutogatja a világban, takargatva mindazt ami alatta van, meg abban a tévútra tévedt fejében, amiben az idegszálak kicsit rendellenesen fejlődnek.

A mai magyar hatórás havi munkabér elszámolás lebontása az adóztatás szempontjából, bruttó és nettó jövedelmekre vonatkoztatva. Az alábbi valóságkép, jó szemléltető eszköze a mai magyar társadalom közröhejeként nyilvántartott bérpapírnak, bemutatva a semmit, az EU közepén.

Neve nincs a gyereknek,de annál jobban a levonásoknak
A kép:
A blogger által beszerzett, valós idejű munkabér
elszámolási lap
A havi munkabér elszámolási lap önmagáért beszél, ennek a redves társadalomnak az általa rávetített fekáliája a rányomtatott összegek, sokszor a végbél kitörlésére  sem elegendő, mert vannak napok, amikor nem is kell, minek a budi, jó az fingnak is alapon. Ebből egyél Magyarországon, mikor példának okául 1 kilogramm alma 499 Ft, a húsról meg bizonyos napokon álmodhatsz, mikor meg megveszed, azon gondolkodsz, hogy holnaptól miképpen fogod beosztani a maradék pénzedet. Oka mindennek, a magyar gazdaság politikai és gazdasági berendezkedése, a tőkefelhalmozás korlátlan mértéke, a társadalmi javak elosztásának igazságtalansága, a felnövekvő társadalmi rétegek szemléletének, tudatának nevelése, ideológia berögződésének megalapozása, az ebben való felnövés kérdéskörének, mint természetes életmód formának, illetve mindennek elfogadtatása helyet, kész tények tálalása, ebben élsz, ezt kell szeretned, ez van, te nem tudhatsz másfajta politikai, és társadalmi berendezkedésről, így fogod leélni az életedet, a mi tudatunk által, ami szolgálatunkban.

"A nép előtt a porondon, a kisvasút színre lép, leszáll elsőként róla valaki, az arcába mikrofont dugnak, nyilatkozik, aztán elmegy az állomás melletti kis házba leszarni a napot, ez is meg van alapon, mert Magyarország teljesít, teljesíti a kívánságaimat! Hajrá Magyarország, vesszek meg ha nem élvezlek benneteket, majd a repülőteremet is hajrában összehozzátok, mondjuk születésnapomra!"-blogger gondolat

A kisvasút megépítésével, és a fénykép elemzése nyomán kiderül, a kép híven azt tükrözi, illetve jelképezi azt, mely Orbán Viktor fogantatásának helyszínére utal, mintegy emléket állítva neki a kisvasút megépítésével egybekötve, miképpen a sínpárok közeltelensége valószínűleg nagy gyermekkori traumát okozhatott számára, ami valahol a határban lehetett anno, melyhez tudattalan emberi énje nagyon ragaszkodik, mivel sínpárok összefutása a férfi, és a nő nemzési szokásainak összefutását is híven tükrözik, ez viszont nagyon durva szociális érzékenységre utal, a kötődés az épített környezethez, de a kisvasút akkoriban nem volt a közelben, így-hát megépíttette azt a jelenben, mintegy nagy és dédelgetett álmát megvalósítva ezzel, a fogantatás helyszínét, a szülői ház szeretetével összevonva. A szürreális festészet sem tudna nagyobb remekművet alkotni, melyben a mester az avantgard építészeti stílusukat híven keveri, mintegy maszlaggá, a modernt a régmúlttal ötvözve, mely egyfajta időzóna átlépésére biztosít időutazást az ide-oda ellátogató, és szemérmetlen magyarságtudattal rendelkező emberek számára, mert igaz ember elkerüli, mint a vámpír, a nappali világosságot.
Ez már végülis nem közröhej, hanem politikai diktatúra, az állam karhatalmi szervezetek megerősítésével, lásd NAV , katonaság, rendvédelmi szervezetek, rendőrség, valamint a gazdasági tőke aranytartalékolóinak segédletével, ki mint vet, úgy arat alapon, a kutya meg húzza be a farkát, mert ki lesz kötve, simogatás helyett verést, kézből nem, de a tányérja is üres lesz, szomja meg a levegő, a "fojtónyakörvnek" köszönhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr118845876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása