Megkomponált zebrák!
2015. június 07. írta: Black Pen

Megkomponált zebrák!

Ekkora marha, hogy lehet valaki, mert a zebra is a marhafélék csoportjába tartozik, az úttestre festett csíkos változatában, a marhák festették rá agyuk szüleményeként, még jogot is adtak neki, és abba a link-csoportba is tartozik, de mit hoz ki a link, ha rákattintunk? Hát a dühömet blospot.com, ez a szopás@com., csak csíkosra, de valaki agya is, mert az is csíkos, azaz minden csíknál kihagy, szaggat. Miért tartozik a marhák csoportjába a zebra? Mert kezelik sorsát, rendelkeznek felette. Nos ez a zebra, az a zebra, melyen nap-mint nap közlekedünk, hol gyalogosan, hol kerékpárral áthajtva rajta, ha a szabad út biztosított, és biztonságos átkelésünk feltételei megvannak, ha nem, akkor bumm-repülés-mentő.
Afrikában a zebráknak, csak a föld légköre nem örül a sok zebra fingás miatt, mert a sok metángáz roncsolja az ózon réteget, de nálunk Magyarországon egy egész iparág rátelepszik, s örülnek annak hasznainak. Fess fel tíz-húsz csíkot, megéri, s dől a nyereség, mi meg közben hűtjük a levet, mi naplopók, közben megfingatjuk a jó népet. Á, de nem a seggén keresztül, nem-nem, kinyitjuk a pénztárcáját.
De mi van a zebrán közlekedő kerékpárosokkal, ez itt a kérdés, nem kevés, Napóleon a kockát vetette el, a magyarok meg a csíkot.
A kép illusztráció (forrás:Google)
Jogszabályokat hozunk, hogy a gyalogos átkelőhelyeken felfestett zebrákon a kerékpáros csak áttolhatja a kerékpárját, ha nem teszi akkor megbüntetjük. A szimfonikus szerzeménynek is beillő minimális büntetési tétel egy csóró magyar átlag honfitársunk napi-minimálbérének kétszerese, jól megkomponálva. Jó, jó az ötlet, kétszeresen is, csíkos agyat nekik a diliházba meg ruhát is, meg ketrecet, oszt nem lesznek ilyesféle gondolataik, mert sokkolják majd őket, síró szemeiket meg nyugtatják gyógyszerekkel.
A kép illusztráció (forrás:Google)
Ezek szerint autóval sem lehet megfordulni rajta, mert ki kell szálljon az autós az autóból, akkor ki fogja nyomni a gázt, a kormánykereket forgatni, talán az anyós, de az nem teheti, mert mi van, ha nincs jogsija. Igen, üres lesz a sofőr ülés, mert ki kell szálljon az autóból a vezető. Nem baj, majd addig tesz rá távirányítót az autójára, amíg ráhajt, megfordul a zebrán.
A kép illusztráció (forrás:Google)
                                                                           Na, de mikor a gyalogosnak elsőbbsége van, rendőr-lámpánál szabad utat kap, esetlegesen nem forgalomtól védett területnek számít addig míg ezt biztosítja számára a forgalmat irányító lámpa? Hümm.., mi van, valaki szólt. Áhh, igen, a közeg, miért nem szállt le, tudta. Miért Ő tudja, vagy rémhírként ismeri a sztorit, netán paragrafust is tud idézni, ide vonatkozó jogszabályokat hivatkozásként. Biztos száz, hogy egy megbüntetett kerékpáros sem kapott infót, csak az
összegről, esetleg a csekkről. Nem lenne ildomosabb, miképpen szálljon le annak, aki ezt a rendelkezést meghozta, de a térdéig, hogy fájjon, ha egy jól megrúgott focilabda eltalálja azt, oszt a mozgásra kényszerített heréi, hátulról fejen vágják, miképpen térjen észhez.
A kép illusztráció (forrás:Google)
Jaj, a legfontosabb. Ki a magasabb rangú lény? Az autós, vagy a gyalogos és kerékpáros. Erre ugyancsak meg lehet válaszolni, mégis lehet magyarázni, ki száll ki pontozással elsőként a körből. A képlet sorrendje a jogszabályok megítélése alapján a következők, csak melyik az igaz, nem tudom.
A kép illusztráció (forrás:Google)
Zebra-kerékpáros-autós, vagy zebra-autós-kerékpáros, netán mindkettő, akkor miért nem a felfestett zebra a hibás, mert ha nem ő, akkor diszkrimináció, ki volt elébb, a tyúk, vagy a tojás. Sok a tojás, csak a tyúk, mert egészen jól megül rajta. Ha meg kikel a sok kiscsirke, van ám gazdagság, mert ám, csak tudatosan ésszel kell élni, a záptojás meg szenvedjen.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr318845932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása