"Csalfa" szakmai szeretet!
2015. május 02. írta: Black Pen

"Csalfa" szakmai szeretet!




A férfi, heves beszélgetésbe kezdett, dúltak az indulatai, és keze, de lassan sikamlott felfelé a nadrág szárán, amikor is az ujja,elért lyukig. Egyik ujját belehelyezte, és körkörös mozdulatokkal tágítani kezdte a lyukat, majd belehelyezte a másikat is.Nagyszerű csúcsélmény, játszadozás volt ez számára, gyermekkora óta tette már.
A nő ekkor kérlelően szólt rá, mert nem bírta már tovább elviselni, és felvisított.
 -Muszáj a lyukat tágítani, nem elég nagy az még, majd két ujjad belefér már, és ha nem hagyod abba, akkor bele fog férni három is, de akkor megnézheted magadat, miképpen az sokba fog kerülni neked.
A férfi mozdulatai lassan megálltak,belátta, hogy nincs értelme tovább tágítani a lyukat, elég nagy már az amúgy is. Lassan kihúzta onnan ujjait, csalódottan nézett maga elé, mert ezt a kis örömet is elvették tőle.
A nő szinte rá parancsolt, vedd le azonnal a nadrágodat, mert látni szeretném, mekkora is az, majd én megcsinálom neked, még hálával is fogsz tartozni nekem ezért.
A férfi letolta nadrágját egészen a térdéig.
-Teljesen vedd le,-ripakodott rá nő erélyesebben, látni akarom mekkora!
A férfi teljesen levette a nadrágját, és marokra fogva, a nő kezébe adta.
A nő egy darabig szorongatta és nézegette, majd megjegyezte pajkosan,jó nagy!
A férfi kicsit szégyellte magát a nő előtt, de máskor is megtörtént már ilyen vele. Elterpeszkedett hát kényelmesen a fotelban, figyelte,hogyan a nő, hogyan fogja megcsinálni neki.
A nő közelebb lépett a férfihoz, és elő vette a szakmájához amúgy-is szorosan kapcsolódó munkaeszközt. Ujjai hegyével óvatosan megfogta, mert hát oly kicsinyke volt a többihez képest, szájába vette, ajkait jó erősen rátapasztotta, erősen fogta, mert hát félt, miképpen eltűnik az abban és felsebzi az ajkait, és óvatosan megnyálazta, de nem sokáig tartott a művelet, mivel rutinos gyakorlata volt már ebben, és befűzte tűbe a cérnát, aztán perceken belül megvarrva a férfi nadrágján tátongó lyukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr688846006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása