Bevándorlók-Magyarok 78:1
2016. május 11. írta: Black Pen

Bevándorlók-Magyarok 78:1

Brüsszeli kommentátor szerint, a 2016.év első felében a megmérettetés állása: Bevándorlók-Magyarok 78:1. 

   A magyarok valamit nagyon elszúrhattak a megmérettetés folyamán, hiszen a küzdőteret az idegenek folyamatosan megszállják, és erős előrenyomulásukkal, nagy hullámokban történik csapataik támadásai a zöld gyepen, a magyar határok kapui felé. Aztán a magyarok veszik át az irányítást a bevándorlók felett, egy lövés, de nem talált, mellément, de kérdem én, mik ezek a sorozatos hibák.
   A magyarok helyzetkezelési sikertelenségeinek is köszönhető a nagyarányú bevándorlógyőzelem is, ami igen csak nagyarányú vereség is egyben: 78:1, de a mérkőzés még nem ért véget kérem, megfordulhat hiszen még az állás, ott van még hátra a második félév, és vajon ki, és hány pontot fog hazavinni hazájának, ki emelheti magasba a győzelmet jelentő trófeát.
   De hol rúghat már bele a fociba a magyar -kérdem én, hiszen az Európai Unió új játékosokkal erősítette meg csapatát, iszlám csillagokkal, akiket a Közel-Keletről szerződtetett, de honnan is jöttek ám ezek a fiúk, akik szinte berobbantak a köztudatba, letarolva és felégetve maguk mögött mindent, meglepetésszerű nagy bumm-okat okozva a közönség soraiban ülők szívében.
   Viszont a Brüsszeli kommentátor kolléga most elégedett lehet az eredménnyel, mely jól meglátszik a képen található eredménykijelzőn is, mely mindenesetre új Európai Unió csapatjátékot, és új csapatszellemet képvisel, de lophatnak e el még pontokat a bevándorlók? Remélhetőleg nem, de ha mégis sikerül nekik, akkor azzal együtt malacuk is van.

ELÉG!- Közösségi oldal-facebook-megosztott fénykép, 2016.05.09.,
Eredeti bejegyzés és kommentek:  www.facebook.com/elegahazugságokból/photos/

Blogger hozzászólás- ELÉG!- Közösségi oldal-facebook, 2016.05.09.,
Eredeti bejegyzés és kommentek:  www.facebook.com/elegahazugságokból/photos/

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr348845492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása