Világkor, szemlélet és hatalmi kérdések? -Rothschild elmélet-
2016. április 16. írta: Black Pen

Világkor, szemlélet és hatalmi kérdések? -Rothschild elmélet-

Van egy csodálatos szép és tartalmas könyv: Nézz körül! Most nézd meg ezt a videót, és nézz magad-körül, ki, mikor, hol, hogyan, kivel, miért és mit csinálnak, hatalmi és társadalmi kérdésekben, azaz a társadalmi egyenlőtlenségek rendszere, társadalmi rétegződések, magán és gazdasági tőke, szellemi értékek rendszere és felhasználásának hovatartozása, szolgálatban a nép, az Isten színe előtt, már nem mindenki egyenlő, legfőképpen ezt a gonosz vallja, és hirdeti is, megtévesztve ezzel egyszülött fiát, az embert, ezáltal az emberiséget.

Világkor, szemlélet és hatalmi kérdések? -Rothschild elmélet-


Gondolkodjál globálisan, cselekedjél lokálisan, vagy játssz világ-ország-város-fiú-lány-tárgy játékot, "kinek a pap, és kinek a papné" alapon, és lekövetkeztethető e az, hogy a párttal, a néppel egy az utunk..., vagy "egyedem-begyedem tengertánc, Hajdú sógor mit kívánsz...., de ha a Republic együttes 67-es úton című dalát privatizáljuk, toldunk hozzá egy kis ÁFA-t, akkor helyben vagyunk: a 89-es út haladunk.

A képi illusztráció forrásanyaga, és további információ: 444.hu./Lord Rothschild: A világháború óta nem volt ilyen veszélyes a helyzet.
Magyari Péter GAZDASÁG 2015. március 8., vasárnap 6:22

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr538845530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása