Loading....., a platói szerelem
2016. március 17. írta: Black Pen

Loading....., a platói szerelem

Loading....., a platói szerelem


Loading, a platói szerelem néha az is marad, mert nem tölt be a rendszer, és a hosszú várakozási idő után sem dobja ki neked a keresés eredményét, az igaz szerelmet.


Az ember élete is folyamatos betöltések sorozata.
A képi illusztráció forrásanyaga: http://k14.vcmedia.vn/
Loading, egyenlő betöltés, add ki. Legegyszerűbb módja a kocsma loading, feles és sör, de vannak ettől fontosabb tényezők is az ember életében, s mivel intelligenciával rendelkező homosapiensek vagyunk, minimum kéttényezős dolog loading. Két fél, adó és vevő, közte a csatornazaj, mely zavaró tényező lehet, mint internetezés közben a rendszer leterheltsége, vagy egy net-kábel megsérülése. Ilyen a szerelem is üresjáratban, meg van nyitva, aztán jönnek a vírusok, az újra loading, esetlegesen lefagyás, de az előzmények menüben mindig visszanézhetjük, hol volt az a biztos pont, amikor még minden rendben volt, és jöhet a legutolsó működőképes állapot helyreállítása loading. Végül-is nem ezek a dolgok a legfontosabbak a szerelemben, ha már a számítógép működéséhez illesztettem az élet oly szép gyönyörét, a szerelmet. A valóság az, az érzelmek, az érintés, a gyönyörködés benne és a gyönyör érzete. Mindezt azonban megkapni, vagy csak vágyni rá, reménytelen és kezekbe temetett fejjel loading. "Van belőle egymillió!", mint a férfiember mondaná, ha nem ez, akkor az, és mégis hűségesnek lenni ahhoz a nőhöz, melyet még nem adott meg az élet, de oly régóta vágyunk rá, miképpen ha közvetlenül nem töltődik be az életünkbe, akkor is megéri várakozni rá loading...... S mi a platói szerelemben a legrosszabb? Soha nem tölti be a rendszer, soha nem dobja ki, s ami a leges legrosszabb, a game ower, a párkapcsolatok kialakítása című társasjátékban, az élet vége honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr758845560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása