Halld meg: Isten igéje a villanypásztorról
2016. február 29. írta: Black Pen

Halld meg: Isten igéje a villanypásztorról

Halld meg: Isten igéje a villanypásztorról

Ha egy szinttel feljebb emelkedhetsz, ha tudsz hinni, ha van hited, s ha az igét befogadod, akkor megtaláltad önmagad, s magadban őt, aki te vagy.

A napi ima, s a tudat, mindig ott legyen a szívedben.
A képi illusztráció forrásanyaga: Google
A templomban imádkoztam éppen az én Istenemhez, mikor a tudatomban belülről meghallva az ő szavait, és sajátos hangját, azt mondta: "Olyan vagy te, mint a villanypásztor!" Hatalmasat szörfözött a tudatom az agyamban, hogy én villanypásztor? Soha nem jutott volna ilyen gondolat önmagamról az eszembe soha, főleg nem magamat ennek minősítve, meg sem fordult volna ilyen személyiségi jegyet jellemző gondolat, de hát nem kételkedtem eme szavak hihetőségében, rácsodálkozván azonban visszakérdeztem rá, mire Ő elmagyarázta: "Túl magas benned a feszültség, s kevés az erő, így gyenge vagy, mint a villanypásztorban az áram. Csökkentsd magadban a feszültséget, s növeld az amper erősségét. Ha ezt el tudod érni magadban, akkor nem leszel feszült, és erős leszel, megtudod majd védeni magadat."

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr148845586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása