Hipotézis: A facebook használata, jelentős gazdasági és társadalmi veszteségeket okozhatnak.
2016. február 06. írta: Black Pen

Hipotézis: A facebook használata, jelentős gazdasági és társadalmi veszteségeket okozhatnak.

Hipotézis: A facebook használata, jelentős gazdasági és társadalmi veszteségeket okozhatnak.

Facebook logó.
A képi illusztráció forrásanyaga:
Google

Társadalom tudományi, és szociológiai szakterületen belüli, kutatás-módszertani hipotézis állítás, a facebook releváns tényezőinek ismeretében. Igazolásra, és bebizonyításra várandó szakterület. 


A facebook által, felgyorsul és átrendeződik a
nemek közötti szerepvállalás, az emberi
ösztönök szerepét a párkapcsolatiság
kialakítása területén, a mobiltelefonok
képernyője veszi át.
A képi illusztráció forrásanyaga:
Google

A probléma felvázolása ok-okozati összefüggésben: 

Manapság nincs szükség gépírónő képzésre. Az érzelmek szerepét
matricák, a titkárnők ismert szerepét, pedig az ismerkedésre könnyű
messenger vette át, de azért még őt is lehet like-ni a direktori szobából.
A képi illusztráció forrásanyaga: Google
A facebook nagyban hozzájárulhat ahhoz a tényhez, hogy a generációs korcsoportok közt áthidalja az interperszonális kapcsolattartási szükségletek formaiságát, napi szinten alá-, és mellérendelté válik a metakommunikáció, azaz a nélkülözhetetlen személyes kapcsolatfenntartási norma iránti igény, és mint virtuális fórumvilág, nem helyettesítheti a személyek közötti kommunikációs kapcsolatfenntartási forrásokat, melyeknek szűkösre korlátoltak a határai, azaz az internet személytelensége kommunikációs zavarokat okozhat, és mindez definiálható úgy, hogy káros hatásként kihathat a felnövekvő generációk erkölcsi normáira, alapvető életszükségleteire, nemzési szokásaira és hagyományőrző tradícióira, ezáltal a jövőbeni születési és halálozási arányszámok rátájára, ami egy adott ország fenntartható fejlődése számára veszélyt jelenthet, és a megszokottól eltérő új társadalmi-gazdasági berendezkedés kényszerét hozhatja létre, velejáró definíciójaként piaci hanyatlást, előre átláthatatlan munkaerő-piaci reformok szükségletét, valamint egy elöregedő társadalom szegmensét vázolhatja fel a jövő számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr788845622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása