Tízezer, "1500 celsius fok felett"!
2016. január 24. írta: Black Pen

Tízezer, "1500 celsius fok felett"!

Tízezer, "1500 celsius fok felett"!

Az ember a természettel él együtt ősidők óta, mely sok kérdésében megválaszolhat a számára, csak vissza kell térni hozzá,  hiszen benne az erő, a megmásíthatatlan elemi ösztön, nem tarthatja vissza semmi, legfeljebb az ember próbálkozhat meg ezzel, és saját kárára.

Egy ország életére rátelepülő és az azon uralkodó, valamint felsőbb rendű társadalmi rétegnek nevezett felső tízezer élete olyan, mint egy működő, és éppen nyugalmi állapotban lévő vulkán tetején, a levegővel való érintkezéskor megszilárduló, valamint vékony filmréteget képződő lávakőlemez, ami a magma tetején jön létre, és olyan vékony a tűzhányó méreteihez képest arányaiban, mint a pille. Ám lávakőlemez, a geodézia csodálatosságának köszönhetően, könnyen összetöredezhet-repedezhet, megolvadhat, eltűnhet, beolvadhat, ha megremeg a föld, és a statikus elemek mozgásba jönnek, azaz szabad utat kaphatnak, felszínre törhetnek.
Vulkánkitörés
Lávakő lemezek mozgásban

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr998845656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása