Halál napján kirakott puzzle-sors.
2016. január 05. írta: Black Pen

Halál napján kirakott puzzle-sors.

A gondolatiság művészetét, nem minden iskolában tanítják meg, úgy az életfelfogást, a világunkról alkotott szemléleteket, melyek tudatában az egyén, saját személyére szabva élhetné az életét.

Mert olyan emberekre is szüksége van egy társadalomnak, akik csak élnek, meg a sült galambra várnak, másokra bízva életüket.

Az ember, s az emberiség is egy hatalmas puzzle játék, az utolsó elem
odahelyezésekor, véget ér a játék.











Íme a gondolat:

"Ha van célod, van saját világszemléleti nézeted, arról alkotott képed, hogy mit is szeretnél tenni, mit vársz el az élettől ezáltal, és sikerül önmagad megvalósítani, nem mások mondják meg helyetted, mit szólj, azt hogyan mond, és hogyan cselekedd, akkor a te életed sorsa, a saját kezedben van, egyébként elmondhatnád magadról halálodnak napján, nem voltál önálló soha, ami nem tévesztendő azzal, miképpen a magad erejéből megéltél, mert az nem te voltál, csak egy lehetőség, amit biztosítottak a számodra."


A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr788845704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása