Magyar földárverés közeli élmények, UFÓ konverzió!
2015. november 23. írta: Black Pen

Magyar földárverés közeli élmények, UFÓ konverzió!

Az Úr annak idején biztosan mondta azt: Ó, yes!, meg hogy sokasodjatok, de azt biztosan nem mondta, miképpen adjátok el magatok alól egymásnak a földet, amin éltek, "anyag nem vész el, csak átalakul alapon".


Profitáló, valamint legálisan jövedelmező rendszerváltás egy ténye, abból is egy konkrétumot kiemelve, hogy eladható szinte minimális befektetéssel újra a magyar termőföld, manapság ezt közvetlenül, földárverés közeli élményként élheti át Magyarország lakónépessége. Az UFÓ-knak a jó már, ebből semmit se vesznek észre, úgysem kötődnek ide, látogatóba jönnek a földre, no meg láthatatlanok. a földönkívüliek nem privatizálnak, vagy csak csendben teszik, ellopnak egy-egy embert. Ők nem fizetnek földhasználati díjakat, reptéri díjakat, ott szállnak le ahol csak akarnak, kárt okozhatnak a termésekben, talán még természeti kincseket is lophatnak, meg geológiai kutatásokat is végeznek, mégsem szól rájuk senki, annak ellenére, hogy nagy az érdeklődés utánuk.
Talán azért mégsem fogják előszedni a földönkívülieket, hogy behajtsák rajtuk adó formájában mindezen dolgokat, vagy végrehajtó által, dehát mint mindennek az alapja, Magyarországon a NAV is tehetetlen ez ügyben. Az UFÓ-nak esze van, nem vegyül, de optimalizálhat, nem politizál, viszont gyorsan cselekszik, mint a cikk-cakk villám eltűnik, nehogy már BÁR-listára tegyék, no-meg nehogy már elkobozzák a vagyonát, a nemzetgazdaságnak okozott károkért. Hogy mire ez a sok Ufó kálvária földárverés ügyben, csak érzékelés képen fogalmazódott meg, na ők ezt miért nem teszik meg velünk, ha annyiszor csodálkozva felnézünk az égre őket kémlelve, pedig ők más civilizációs kúltúrában élnek, s van aki fejlettebbnek is mondja őket, talán ez esetben a földi élet a primitív, mikoris saját bolygójának földjeit adja el önmagának másoknak.

A föld, természetes életterünk,mint egységes hon. 


Magyar földárverés, mint eladni a természetes életterünket, kiszorítva arról másokat, gátakat szabni a mentális tudatokban. Pénz, ami szellemi termék, nem is létezik, emberi találmány, ami a földárverésből bevétel lesz, ki tudja hová kerül befektetésre, ki húzza majd annak hasznát, ki éli fel, esetlegesen hová  "tűnik" el, mint szellemi termék, befektetésre kerül, vagy "defekttelésre".  Az emberiség,  a földön itt él, senki nem hivatott arra, miképpen eladja azt alóla, mely életterünk, senkinek sem tulajdona, hanem minden egyes emberé, mégha hivatkoznak is rá. A föld, ahonnan ha akarnánk sem tudnánk távozni, mert szorosan ide tartozunk, ide vagyunk "kötve".
A képi illusztrációk forrásanyaga: Google





A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr428845764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása