A lélek üzenete, egy elmúlt világnak!
2015. november 20. írta: Black Pen

A lélek üzenete, egy elmúlt világnak!

Az agy gondolatisága, testbe van zárva, nem jut messzebbre, mint a test, a léleknek viszont ez nem akadály. A szavakat hallanod kell, de a lelket meg megérezni.


Test-lélek-szellem, üzenet a múltba, mely még él, csak a szó nem találja már meg egymást, mert az két különálló testbe van zárva, de a lélek szabad, s megkeresi a másikat.



Mindent mit meg-, és kiérdemelsz, -jót és rosszat- megkapod tőlem, átadom neked, de már nem használhatom a gondolataimat, mert távol vagy tőlem, és úgysem érhetne az célba. A lelkem útra kész, Ő az igazmondó hírnöke gondolataimnak, melyek manapság már egy torz világban élnek, de a lelkemben otthagyott nyom, egy soha el nem múló érzés, mely örök igaz, bántja azt. Még élek, de általam messze vinni szavaimat, azt immáron már nem lehetséges, és nem tehetem meg, mert a múlt, tévútra vezetett engem, és téged is. A jelenben van viszont, az igaz igazolása a múltnak, az egy-őszinte vallomás, mely a lelkemben kavarog, nyugalmat nem talál. Most e pillanatban tétlen lelkemet szabadjára engedem, hogy megkeressen az téged, mely mindenre képes, nem látható, csak suhan, ahová csak akar, gátja és határa nincs, nem állja útját se szél, se vihar, se csalfa szó sem. Ez a tiszta, és igaz hitű lélek, ott lesz veled mindig a napjaid minden percében, és észre sem fogod venni, érezni viszont annál jobban, mert a lelkek kötődései alapján, elviszik neked üzeneteimet, akár mások által is, csak találkoznod kell velük. Nem a bűn vándorol most tovább, hanem az irántad érzett érzéseim, a jó, a rossz, az öröm és a szenvedés, miképpen átfogod élni mindazokat, és akkor megérted, mit kell nekem megélnem és átélnem manapság, s naponta. Mindezt átadom most magamból neked, bármit is tettél a lelkemmel, te fogod viszont érezni újra ugyan azokat, a mindenséget, ami eddig a percig volt. A gondolatiságnak van határa, mely néha akadályokba ütközik, kikerülik egymást, nem érnek célba, de a lélek szabad, mindenhol ott lehet, akár akarod, akár nem, és most is nálad lehetne, ha azt szeretném, vagy ha azt akarnám.
A képi illusztrációk forrásanyaga: Google

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr298845768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása