Facebook vírus, francia trikolór a facebook képeken?
2015. november 15. írta: Black Pen

Facebook vírus, francia trikolór a facebook képeken?

Facebook vírus? Lesz e pszichológiai lelki-terrortámadás, vagy csak vaklárma-rémhír az egész, minden esetre átgondolandó, de majd a jövő történései igazolják, a jelen híreket.

A 24.HU-tól átvett híranyag közlendője.

Tudja, mi történik, ha francia trikolórra változtatta a profilképét?
Aki a párizsi terrortámadás után képet cserélt... durva következményekre kell, hogy számítson! És minden ismerősének az ismerőse is!
A legutóbbi párizsi terrortámadás óta a magyar facebookozók (persze nem csak a magyarok, de most velük foglalkozunk) a következőképpen reagáltak a közösségi oldalon:
1. francia trikolórra (vagy a terrortámadás áldozataira utaló egyéb képre) cserélték a profilképüket,
2.  nem változtatták meg a profilképüket,
3. nem változtatták meg a profilképüket, viszont anyázzák azokat, akik igen,
4. azon nyavalyognak, hogy bezzeg az orosz repülő lelövésekor senki nem változtatta meg a profilképét orosz trikolórra, pedig abban a támadásban SOKKAL TÖBBEN HALTAK MEG,
5. azon problémáznak, hogy bezzeg a Szíriában, Irakban (stb) meggyilkoltak emlékére nem változtatta meg senki a profilképét,
6. TRIANONra (!) hivatkozva becsmérlik azokat, akik francia zászlóval mernek emlékezni.
7. És ő, aki megkapta ezt az üzenetet.
Emlékeztető: mint az a szivárványos profilképek esetében kiderült, a Facebook valóban tudja követni, kik cserélték le a fiókjukhoz tartozó fotót, ellenben a 30 napos lappangási idővel bíró hongkongi típusú vírusról még nem hallottunk, őrült kíváncsian várjuk, mi fog történni; a legrosszabb, amit el tudunk képzelni, hogy mindenkinek, aki megfertőződött (és azok ismerőseinek az ismerősei is), Jackie Chan-fotóra változik a profilképe.
A hír forrása: http://24.hu/poszt-itt/2015/11/15/tudja-mi-tortenik-ha-francia-trikolorra-valtoztatta-a-profilkepet/
A kép feltírat:  EZT BESZOPTÁTOK ÉSZ NÉLKÜL MINDENKIHEZ CSATLAKOZÓ SZOLIDARISTÁK! A FRANCIA TRIKOLOR EGY TÁMADÁS RÉSZE! A GÉPEKETEN 30 NAPON BELÜL, NEM TUDNI MIKOR, NEM IS VESZÍTEK ÉSZRE, EGY HONKONGI VÍRUS KEZD EL DOLGOZNI, AMIT VALAMAENNYI IDMERŐSÖTÖK, SŐT AZOK ISMERŐSEINEK AZ ISMERŐSEI IS ELKEAPNAK! AVVAL, HOGY FÖLTETTED A TRIKOLORT, MAGAD IS RÉSZESÉVÉ VÁLTÁL EGY, A VILÁGHÁLLÓT HASZNÁLÓ, NEMZETKÖZI TERORSZERVEZETNEK, AMELY LAJSTROMBA VESZ A PROFILKÉPEDDEL, ÖSSZES ADATODDAL EGYÜTT! (gartulálok okos, felnőtt emberek! először tájékozódni kellett volna!)

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr678845774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása