World Peace!
2015. október 31. írta: Black Pen

World Peace!

Nyíregyháza. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Megyeházán voltak láthatók, a Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak festményei, Világbéke címmel. 


A Minősített Referencia Intézmény diákjainak szorgos keze által megfestett képei, melyeket a föld minden lakójának számára festettek meg, ezzel is hirdetve, a világbéke elérésének-megszilárdításának fontosságát, mely legyen megteremtve minden egyes ember szívében, és gondolkodásmódjában, valamint hadat üzenve az ellenségeskedésnek, a háborúskodásoknak, az azok által elszenvedett értelmetlen haláloknak, keserűségnek és nyomorúságnak. A diákok, kreatívan egyedi gondolkodásmódban, az alkotások szellemiségének szabadságának tükrében, a színkifejezés világának megkomponálásával  küldik el üzeneteiket, a föld minden egyes lakójának számára, hogy lelkükben és szívmorajukban legyen a szó, s a zene: Világbéke!
Fotógaléria 31/4 kép

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr98845806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása