Felcsút az új "főváros", Budapest a bevándorlók Kánaánja!
2015. augusztus 14. írta: Black Pen

Felcsút az új "főváros", Budapest a bevándorlók Kánaánja!

Közszájon forgó hírforrások szerint, de mégis reálisnak tűnő állítások alapján, Magyarország az Európai Unió csicskája, gazdaságilag függ tőle, ezáltal az van, aminek lennie kell, s a tagállamok felé nyilvánosan közzétett beleszólásnak helye nincs, egyfajta háttérbeli alkusz működik, jelen esetben csendes és ideiglenes "letelepítése" a ma Magyarországára illegálisan beérkező bevándorlóknak, de hogy mi lesz a közeljövőben, arra még nincs konkrét akcióterv és válasz, csak kétféle "vasfüggöny", egy a szerb határon húzódó XXI. század elejei szögesdrótkerítés, a másik az EU tagállamainak politikai hozzáállása, a probléma kezelésének hiányosságai. 

Egy ember csak gondolat, de két ember már tudás alapon, az információ már közszájon megvitatásra alkalmas, s a következő kellő konzekvenciákat lehet levonni, melyek tények, a kivételek erősítik a szabályt, a szabály meg a kivételeket.
Európai Unió Tanácsa
A kép illusztráció (forrás: Google)
Mint minden közösségben, így az Európai Unióban is, a többség dönt, jelen esetben a Magyarországra betelepülni kívánó bevándorlók ügyében, és mint minden szentnek maga felé hajlik a keze alapon, senki nem akar részesedni belőle, és mint minden családban a szülők, s a rokonság, pénzt dugnak a gyermekük zsebébe, csak ne mond el anyukádnak alapon, hogy minden hallgatólagosan elrendeződjön a nyilvánosság kizárásával, jelen esetben a magyar állandó lakosság felé. A politikus nem csak beszél, nem csak üresen járatja a pofáját, hanem tud titkot is tartani, titkosíttatni. Természetesen ebben a részben papíralapú társadalomban, nem csak szigorúan titkosított raktárak rejtenek el dolgokat, hanem zsebek, álszent bankszámla kivonatok.
Donald Tusk: " Teljesen lyukat beszélsz a hasamba Viktor, már
korog is, vajon mit főzött otthon az asszony? Persze fontos
a bevándorlás ügye, de addig magyarázod, mígnem mindjárt
bemegy a nadrágomba, az határtalan lesz, de fogadóképes ."
A kép illusztráció (forrás: Google)
Magyarország végülis nem képvisel idegen ellenes álláspontot, de ésszerű bevándorláspolitikát akar látni Európában-jelentette ki Orbán Viktor miniszter elnök Brüsszelben a közmédia tudósítóinak, miután megbeszélést folytatott európai uniós vezetőkkel, valamint az Európai Néppárt vezetőjével, s a továbbiakban hozzá tette, hogy Magyarország nem akar a bevándorlók célpontja lenni, nem zárkózik el a bevándorlók befogadása ügyében, hanem ésszerű politikát kezdeményez az Európai Unió Tanácsa felé a az országba bevándorló, és tovább haladó "megélhetési vándorlók" ügyében, ami által felhívja a tagállamok figyelmét arra, hogy új, valamint egységes és ésszerű bevándorláspolitikát kell alkotni.
Csírája viszont a búzának van a határban, de Magyarország határain kívül még csirája sincs egy egységes probléma megoldási kezdeményezésnek, egy a kikelet felől, a nyugat felé bevándorlók esetében. A búzánkat a bevándorlók letapossák a határokban, s abból sem lesz már termés, csak anyagi csőd, teljes megsemmisülés, és ha még meg is állnak rajta, a talpak alá erőszakolva búzaszemeket ültetni nem lehet, valamint jövőre még annyi termés sem lesz, csak két talpalatnyi bevetetlen föld, mely nem hoz termést.
Egy politikai kritika, akkor egy egész kerek, ha tövisek is vannak benne jó mélyre gyökeredzően beleverve. Az országunkon áthaladó menekülteket, miért toloncolják vissza országunkba? Orbán Viktor miért kapott a Felcsúton, és a szülői háza mellé építendő kisvasúti pálya megépítésére, milyen indoklással pénzeket az EU-tól, és független gazdasági szakértő megvizsgálta e azt, milyen alapon és mivel érdemelte ki, netán a magyar nép szorgoskodását ismerték el ezzel?

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr418845872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása