Isten áld meg a Magyart! (menekült-ügy lobbizás)
2015. augusztus 11. írta: Black Pen

Isten áld meg a Magyart! (menekült-ügy lobbizás)

Bevándorlás, sokat emlegetett slágertéma, de a magyarokról is így vélekedett honfoglaláskor a Avarok nemzetsége, akkor mi a fika tárgya, vagy mi is ki fogunk halni, mert kiirtanak minket? Az Európai Unió közepén élni jó dolog, a világ szeme ránk figyel, de mit teszünk érte, hogy ne rossz szemmel tekintsenek ránk. Oldják meg a problémát jelképesen végülis az anno Trianoni döntéshozók, s szortírozzák szét a bevándorlókat, a volt nagy Magyarország területén, mert ha nem csatolták el volna a területeket, akkor most bőven lenne hely, 2015-ben így szűk arányában a tér.

Hajrá Magyarország! Hess hát Magyarországról! Ne bántsd a hont, mert nem tiéd e véráztatta föld, menekülni Skodával is lehet, de megelőzzük a SAAB-okkal, leszámolunk a bevándorlókkal.
Micsoda vendégszerető ország? Félünk a menekült áradattól, holott nem is tudjuk, hogy a kivételek kivételével milyen, úgymond kincsek is bejönnek az országba, de Isten áld meg a magyart, jó kedvvel bőséggel, nyújts feléje védőkart, ha küzd ellenséggel, meg bűnhődte már e nép, a múltat, s jövendőt.
Miért kell más országok népeit bűnözőknek titulálni, mikoris ugyan olyan
emberek, mint mi, legfeljebb statisztikai alapon nézhetnénk meg a probléma
jelenségének az okát, de itt Magyarországon nem kellene szétnézni?
A kép illusztráció (forrás anyag: Google)
A média mindig a szemetet söpri a megjelenő karakterekbe, mert hát azt írja meg, ami számára legjövedelmezőbb, amitől az emberek félnek, rettegnek. Nézzünk már bele Magyarország másik háttérbeli világába, hogy milyen vonzatai lennének a hozzánk betelepülő menekülteknek, állampolgárságot kérőknek, az ország társadalmába beilleszkedőknek. Más népek, más kultúra és vallási szokások, más ideológiai beállítódottság, magyarság tudatnak se híre, se hamva, egy ember öltő alatt sem lehet ezt bennük kialakítani, mert a genetikai kódoltság nem hazudtolja meg önmagát, legfeljebb a velük szembeni elvárások, szerepjátékok lesznek, mely csak álszentség lenne, miképpen bennük az ősi vér.
Na a nálunk betelepült bevándorlóknak mondja valaki, hogy Magyarország jobban teljesít, úgy kiröhögnek, mint egy ideológiájában idegbeteg kutyát, aki csak ugat, de a kínai, pálcikával megeszi, meg reggel kinyomja, mert ők nem ismerik ezt a fogalmat, nem-nincs az Ő vérükben, ami a magyar emberében megvan, a jól bevésetett tudat. Más népek más kultúra, és más ideológiai beállítódottság jellemzi őket, nem a Napi szart nézik online-n, hanem a napi imát.
A menekültek szögesdrótok mögött élvezhetik a magyar vendégszeretet,
a magyarok pedig szögesdrótok nélkül, mert nekik személyigazolványuk
van. Hol itt az igazság, mikor a kötődés egy, csak az egyik szabadabb!
A kép illusztráció (forrás anyag: Google)
Na ettől kell csak igazán félni, de nem az alsóbb társadalmi rétegeknek, miképpen csak a javukat szolgálnák. Ami igaz, az igaz, hogy bizonyos munkahelyeket-munkaköröket be fognak tölteni, úgymond a magyar hétköznapi ember úgy érzi, úgy kezeli, miképpen elveszik a magyar emberek elől a kenyérkereseti forrásokat. A magyar állam is ettől fél, miképpen szép-számmal megtörténik mindez, azaz a munka világában megjelennek az idegen országokból érkezett népek, ami nemzetközi odafigyelésre ad okot, miképpen milyen munkahelyi körülmények között foglalkoztatják őket, szállásuk megoldott e, mert lófasz minimálbérből, csak hajléktalanokként élhetnének nálunk. Mindemellett, ha megtelepednek, az igazán költséges a magyar társadalom terhére, de hosszútávon kifizetődő, miképpen ha szép számmal jelen lesznek a magyar társadalomban, akkor már nem lehet a mára jellemző ideológiákat közvetíteni, mintegy egységes és a mában élő nép felé, mert az Ő felfogásuk teljesen más az életről, ezáltal felhígul, többrétegű, színesebb lesz a paletta, a mostanira jellemző magyarság társadalomképe.
Amikor, példának okául, mint hétköznapi emberekhez eljönnek vendégségbe hozzánk a barátok, családtagok, akkor mi is egy kicsit másképpen viselkedünk a napi élettől megszokottan, nos most
Magyarország jobban teljesít, sok a duma, de amikor a "láncra vert kutya"
éhes, és behúzott farokkal ugat, hogy megkapja a napi száraz kenyerét,
akkor mi van!
A kép illusztráció (forrás anyag: Google)
Magyarország is ezt teszi, mert ha a bevándorlók megtelepednének, akkor egy tartósa megtelepedett vendégség lenne, amiben nem biztos, hogy a mai magyar közéleti politika jól érezné magát, mert kissé átalakítaná jól bevett szokásait, és nem csak a magyar embereknek, s azok szokásainak kellene megfeleljen, hanem a különböző népcsoportoknak is, mely kedvezőtlen lenne a számára, miképpen nem folytathatná azt a politikát, melyet manapság folytat, mivel figyelembe kellene vennie a különféle népcsoportok szokásait.
Tarts tükröt magad elé, megmutatja ki vagy, majd jelképesen dús képzeleterővel nézz bele a tükörbe jó mélyen, annak is a hátterébe gondolj bele valamit, ami ott lóg a falon, egy képkeret, melyről valaki mosolyog rád, és nem biztos, miképpen a tiéden megmarad a mosolyod.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr648845874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása