Kerékpáros kettős sokk!
2015. augusztus 03. írta: Black Pen

Kerékpáros kettős sokk!

Kerékpáron azért jó közlekedni, mert lehet közben cigarettázni, meg dobozos citromos sört inni, Mp3-at hallgatni, s ha elég ügyes vagy, egyszerre mindhármat is megteheted, továbbá elmélyülten lehet gondolkodni a napi élet szarságairól, miképpen ha nem veszíted el az eszméletedet egy közlekedési balesetben. 

Ez az élet Babocsai néni. Sirály, a kerékpár a király!
A kép illusztráció (forrás anyag: Google)
Vigyázz azonban, ha leszállsz róla, mert egészen más lesz az életed. Két lábon fogsz járni, nem mintha egyébként ezt nem tehetnéd meg, de ne állj meg közterületen, s legfőképpen olyan helyen ne, ahol a törvény, a dohányzást tiltja. Tiltja, mert van miből, mert a dohánytermékek után megfizetett holibiris mértékű adód jóvoltából, jó névadója a baromságoknak, a tyúkudvar agyatlan lakóinak, nem beszélve a kakasokról, akik a szemétdomb tetején kukorékolnak belőle. Mire fel az egy száll cigarettádnak az árából, a belőle való megélhetésre azoknak, akiknek fóbiája, hogy aminek nyele van azzal dolgozni kell, de a te munkád által megkeresett cigarettád ára, nem büdös számukra, nem is sok. Nyele van a tollnak is, ez igaz, de az nem porzik, hanem fog, néha jó vastagon, meg kanyarítani is lehet vele jó nagy kinyalt tepsis köröket, melyeket újra meg újra megkel tölteni, mert hát a wc papírnak sincs nyele, és jó vele szaporán dolgozni, csak a te cigarettádnak van nyele, amit még el sem szívtál és már is nincs, mert több rajta az adó, mint amennyi az előállítási-belekerülési költségértéke. Nagy fasz ok, hogy nem ám szívod azt ott, ahol akarod, miképpen az autódnak a füstjét oda tuningolhatod, ahová csak akarod, csak azt nem értem, hogy a gyalogos járdáktól, miért nincs kijelölve öt méteres zóna, nem beszélve a cigarettázási tilalmak ide vonatkozó rendelkezéseiről, ami rájuk átvitt értelemben nem vonatkozik, pedig lehetne alkalmazni, miképpen még nincs erre vonatkozó jogszabály, nem is lesz, de legyen, és ne az én tüdőm kára legyen, a seggek kényelme. Azért jó kerékpáron közlekedni, mert lehet rajta cigizni, citromos sört inni, és gondolkodni, de aminek nyele van?

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr48845882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása