Csak azért is!
2015. augusztus 02. írta: Black Pen

Csak azért is!


Csak azért is, ha mindjárt az ingemért is, könnyű Katit táncba vinni, az életnek nem, de a meséknek lehet hinni, mert felmászott a béka a fára, annak is a legmagasabb ágára, és kitörött a gólya lába, doktorbácsi mit visz a kosárba, és Piroska a nagymama házába.


Azért jó a tablettás bor, mert nem kapás növény, nem kell permetezni, a peronoszpórát, a lisztharmatot nem ismeri, hetente tizenkétszer lehet szüretelni, és vonzó az alkoholisták számára, miképpen olyan, mint a májmágnes, tapad a szájukhoz.
A kép illusztráció (forrás anyag: Google)
http://eljtudatosan.blog.hu/2012/05/09/alkohol_ii_hatasai_a_szervezetr



Azért jó a hústermékekben a szója, mert nem kell naponta többször etetni táppal, kitrágyázni, leszúrni, feldolgozni, egy csomó állatot eltartani a húsiparon kívül is, csak egy évben egyszer kell betakarítani, kinek a fasírt, minek a szarnak alapon.

A kép illusztráció (forrás anyag: Google)
http://www.netextra.hu/a-halal-neve-szoja-a-szivhalal-titka/
Azért jó az emulgeáló-, színezék-, stabilizáló-, tartósító adalékanyagok a konzervekben, hogy színesebbé, stabilabbá, változatosabbá  tegyék az emberek életét, a kialakulandó betegségek területén, a fólia csomagolás a szemfedelet, míg a konzerves doboz, a koporsót híven tükrözi jelképesen.

A kép illusztráció (forrás anyag: Google)
https://www.natursziget.com/nagyvilag/20091222-a-konzervetelek-karos-hatasai
És azért jó a közéleti politika intézményrendszere, mert kevés a hely az állatkertekben, a National Geographic-on pedig a műsoridő, így csak a közmédiákban lehet naponta többször bemutatni az életüket, de csak a gerinctelenektől a gerincesekig, miképpen az ízelt lábúak, a csúszómászók és a jómadarak, a globális méretű változások miatt elvándoroltak külföldre, hontalanná válásukkal az Interpol foglalkozik, s biztosít megfelelő ketrecet, elszállításuk idejéig.
A kép illusztráció (forrás anyag: Google)

Azért jó a blogot írni egy demokratikus jogállamban, mert nincsen lebutítva a kommunikáció szabadsága, mint a szocializmusban, amikor-is azt, a haverod írta rólad, most meg te róla, miképpen már a hét vezér közt is volt ügynök, mint most egy vezér körül hét.

A kép illusztráció (forrás anyag: Google)


A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr458845884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása