Daily Photo Nyíregyháza, Bujtosi lake.
2015. július 24. írta: Black Pen

Daily Photo Nyíregyháza, Bujtosi lake.

A Bujtosi tónál félóránként szökőkút működik, a halaknak
oxigént termel.
A Bujtosi tó, a belváros szívében helyezkedik el 12 hektáros területen, melynek vízmélysége átlagosan 1.5 méter, s sokféle halfajta megtalálható benne a ponty, kárász, keszeg, busa, amúr, compó, csuka, süllő, sügér, bodorka, razbora.-írná egy nyugodt temperamentumú újságíró. 
"Halt, s vadat, mi szem-szájnak ingere."


Nos, bazi jó hely-mondja a blogger, közel a McDonald’s, halálra kajázhatod magad, meg bazi jó park veszi körül, meg napoznak néha ott, a bazi jó dögös csajok, csak úgy csillog némelyiknek a formás gömbölyű fenekén a napfény, olyan hófehér. Na vannak azért ráncos "ipari parkok" is, akik már lettek egy két dolgot az asztalra az idők folyamán, az ő  popsijukon is szépen csillog, csak kicsit mattabb a fény, ugyan az is szép, kinek-hogy az esztétika, de azon széttörik a napfény. Meg van egy csomó szabadidő kellék vacak: padok, sportpályák-meg bodi eszközök, meg gyep, "az a szép zöld gyep", mint mondaná Poldi bácsi , s lehet jókat bulizni, főzni-szalonnát sütni, meg a sötétben tudod mit csinálni a lányokkal, ha nem pislognak a kukkoló szemek a bokorban. Ki ne felejtsem, lehet szemet nyugtatni sörözés közben, mikor horgászol, s a végén már, olyan üveges lesz a szemed a sok sörtől, hogy vizet lehetne bele palackozni, ha azt elébb az asszonyod ökle ki, meg be nem töri. Fürdeni ugyan nem lehet a tóban, de minek, ha izzadsz, hogy akkor még vizesebb legyél. Várjunk már. Mostanában nem hallani nappal békák kuruttyolását vazze! Meleg van, vagy átvonultak éjszakai műszakba, netán a horgász egyesülettől nem kaptak kuruttyolási engedélyt? Meg kéne nézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr448845890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása