Photo of the day Nyíregyháza, Vasgyár (Ironworks) street, Hungary
2015. július 23. írta: Black Pen

Photo of the day Nyíregyháza, Vasgyár (Ironworks) street, Hungary

Nyíregyháza city, Vasgyár utca három arca. A múlt, s a jelen
házai, a Katolikus templommal megspékelve, a háttérben.
Fotózni nem nagy kunszt, meg tele van a "hócipős" internet is vele, de az egyediség mindig nagyon fontos, mert mint minden fotónál, te legalább abban a pillanatban ott voltál, meg sokan mások, csak ők a fotókon vannak rajta, te meg a középpontjában, mert ezt láttad, azt a pillanatot örökítetted meg, mely megfogott. Na, ez a nem mindegy! 

A Bikini együttes egyik dala jutott eszembe, a városomról, ahol élek, s talán jellemzi a várost, talán nem, de az biztos, nem én vagyok az "Égből pottyantott mesék" főszereplője, mert a gólya csinálta mindezt velem, aki hozza a jó magyar népszokások szerint a gyerekeket, de: "A városban ahol élek", idegenek a házak, menekülő utcák között, a fák is vigyázzban állnak..., a tereken lányok állnak, útmutató szobrok alatt utcakölykök szaladgálnak..., a házfalakra tetoválnak, viszonzatlan ütésenként lelóg az arcod, a vállad.., ..a városban, ahol élek...., csak nézek, mint apró ember, az óriást..., mert itt élek én, nem vártam mást..., csak nézek, mint apró ember, az óriást.


A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr738845892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása