Bolond lyuk'a politika!
2015. május 26. írta: Black Pen

Bolond lyuk'a politika!

Korok, társadalmak, szemléletek, beállítódottságok, kívánt és nem kívánt fogalomrendszerek, úgy a befogadottság és kirekesztettség, hitetlen hitek, hívő fülek, szabad és csávázott, elszapult szavak, mindig szerelem, a National Geografikon a majom, az urat játssza, de az emberi ösztön, szemen keresztül sír.
Ha szexben önmagad vagy, természetes, és az ösztöneid cselekszenek, a napi életed hány százalékában élheted meg mindazt, amit szeretnél? Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás, egyedül a tyúkszar közös. Kutya, vagy eb, és kötik e az ebet a karóhoz, és amelyik kutya ugat, az nem harap, de ha egyszer kinyitod a szádat, akkor beverik? Nyolcvan nap a föld körül, vagy egy helyben topogás, és a föld körül keringsz, vagy a földön jársz. Érdekelnek e az érdekek, vagy az érdekek érdekelnek e tégedet, mert a messziről jött embernek, az anyja sem hiszi a szavát, nem úgy, mint nyitott szemmel járni a világban, vagy kóborolni a vak vágányon. A politika sem szexmentes, hiszen mindkettő érdek, de rúghatsz e labdába, szexelhetsz e a politikában. Az élet fintora, néha a halálod fingtora, elszállsz, mint a győzelmi zászló, és ha a kocka el van vetve, mert sehonnai bitang ember, ki most ha kell, szexelni nem mer, kinek drágább rongy élete, mint az önmaga becsülete, kinek bolond lyukból, bolond szél fúj.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr58845956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása