Szarvakat fűrésszel?
2015. május 21. írta: Black Pen

Szarvakat fűrésszel?

A következő sorok, csak ephasztorikus* tippek, és a fantázia világából származnak. A felszarvazás pódiumra vitelének fokozatai.

Unod már a párodat, a pókhálók leszedése a kedvenc időtöltésed, s a panellakásban nincs más szórakozási lehetőséged, csak az ő horkolása, meg a televízió. Dobd fel az életedet, ruccanj ki egy kis szórakozásra a megszokott hétköznapi életből, de vigyázz, mit mondasz a párodnak előtte, mert anyád és a rokonságod nincs mindig otthon, hogy náluk aludjál alibiből, no meg van mobiltelefonjuk, ezáltal elérhető vagy, ha a tiéd, ki is van kapcsolva.

Nehéz minden kezdet, de ha a pénztárcád megengedi, akkor fektess abba bizalmat, hogy a következő tárgyakat megvásárold, kifejezetten jó szándékkal. A mosógépek programjainak megfelelően, véletlenül se állítsd magadat kímélő programra és, hogy minden tökéletes legyen, állítsd magad a végén centrifuga üzemmódba, hogy ne maradjon egy rossz gondolatod sem az agyadban, tiszta legyél, mint a frissen mosott fogsor.


Na, de lássuk, hogy mire jó egy barkácsáruház egy nő számára. Mielőtt ki akarsz lépni az életbe, a megunt hétköznapok fogságából, ne erővágót vegyél magadnak, hogy levágd magadról az erős köteléknek láncait, hanem…
A tipp
Vegyél a párodnak egy kis fűrészt, meg egy kis baltát, szerezz be neki egy kis tőkét, de jó a vastag vágódeszka is, meg netten rendelj meg egy kis kandallót, de a kiszállítás pontos időpontját, te adod meg telefonos megkeresés útján. Ha sikerült a bevásárlás, akkor nyugodt szívvel mehetsz haza, állj a párod elé, add a kezébe a megvásárolt dolgokat, plusz a kandalló megrendelő lapját, hogy azt át tudja venni majd.
 I.verzió
Ha megkérdezné, hogy ezek meg minek, neki nem kell, meg nincs is rá szüksége, meg mivel tüzelnétek, akkor mond meg neki, hogy miképpen lesz, mert amikor visszamész hozzá, akkor ki fogja verni a hideg-verejték, remegni fog, és jó lesz majd a kandalló mellé összekuporodnia.
 II.verzió
Ha még mindig nagyot nézne, akkor mond meg neki, hogyha majd visszajössz, belátja, hogy nem vettél neki, nem rendeltél meg hülyeségeket. Ha azt is megkérdezné, hogy majd hová tegye ezeket, akkor mond meg neki, hogy mindig legyen szem előtt, és kéznél, mert bármi megtörténhet.
 III.verzió
Ha még mindig hitetlenkedne, akkor a végén, csak a végén mond meg neki, hogy egy vállalkozó szellemű ember gondoskodik a tüzelőről, s lesz bőségesen, csak le kell vágni, felaprítani, és szépen rakásba tenni, és
ezzel egy időre lefoglalhatja magát.
                                                   IV.verzió
Ha még ezek után is értetlenkedne, akkor állj szemtől szembe vele, s közöld a rövid tényeket, hogy míg távol leszel, nem egyedül fogsz aludni, és ráadásul nem mondhatja azt, hogy nem szereted, mert így is túl sok ajándékot kapott tőled, és mind hasznos dolog, amire szüksége lesz nemsokára.
 V.verzió
Ha ekkor sem értené, akkor mond meg neki, hogy most azonnal elmész, fel fogod szarvazni, és lesz mit a kandallóba aprítani, ezen ne idegeskedjen, beépítheti a kandallót.

 (Ephasztor*- Elvont Pihent Hülye Agyak Sztorija)

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr568845964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása