Választottál kormány, most választhatsz országot
2011. augusztus 21. írta: Black Pen

Választottál kormány, most választhatsz országot

Megáll az eszem, hogy a "szomszédban" nem akarnak dolgozni, mi meg szeretnénk, csak nincs kivel, mivel, és hol. (cikk-elemzés)




Németországban csaknem egymillió állás betöltetlen
MTI, Gazdasági Rádió, 2011. augusztus 11. 14:15
Németországban csaknem egymillió állás betöltetlen egy csütörtökön megjelent felmérés szerint.
Az idei második negyedévben összesen 974 ezer állásra vártak jelentkezőket, ami 190 ezerrel több az egy évvel korábbinál. A 82 millió lakosú ország nyugati részén 815 ezer, míg keleten - a volt NDK területén - 160 ezer betöltetlen állás volt az április-júniusi időszakban - mutatta ki az állami munkaügyi ügynökség kutatóintézete (IAB).


"Egymillió új munkahely Magyarországon"
Németországgal ellentétben, hazánkban egymillió munkahelyet kellene megteremteni.

Ha a Fidesznek esze van akkor kemény megszorító intézkedéseket hozz, amivel elüldözi a lehetetlen életkörülmények közé kényszerített munkavállalókat, akik Németországban betölthetik ezt a több mint egymillió munkahelyet, s máris megvan valósítva a választási ígéretek egyik fontos eleme, mint ahogyan mondta Orbán Viktor: "Egymillió új munkahelyet teremtünk", csak elfelejtette hozzátenni, miképpen az EU országaiban. Na itt a lehetőség, s adott, csak el kell üldözni a magyarokat Magyarországról, miképpen legfeljebb maradnak a romák, s társaságukban Viktor a "király". 

Ha másképpen nem megy 
Munkahely nincs, viszont növelni lehetne a nyugdíjasok számát, az ország jövőképe érdekében

Ha a Fidesz megvalósítaná, azaz megadóztatná a külföldi munkavállalást, akkor még az ország részére, jövedelmet is termelhetne, amiből egymillió nyugdíjast, munkanélkülit, közmunka-programot is támogathatna, amivel a következő választásokkor teljesen új szavazó bázisra tehetne szert, miképpen az MSZP-nek ennyivel kevesebb állna rendelkezésére, s a külföldre szakadt magyarok, pedig nem jönnének haza ellene szavazni, miképpen odakint "verejtékükkel", a hazát szolgálják 
Továbbá, mivel csökkenne az ország állandó, és lakónépessége, ezáltal exportálhatna külföldi nyugdíjasokat, akik hazánkban költhetnék el, nem is kevés nyugdíjukat, amivel fellendülne az ország gazdasági mutatója. A társadalom biztosítás terhei is csökkennének, mert az egészségügyi ellátásokat, ki-ki a saját országában vehetné igénybe, netán kis hazánkban jó busás forintokért. Az egészségügy ezáltal, gyorsabban kerülhetne magántőke kezébe.
Természetesen az ország hivatalos nyelve a formaságok miatt megmaradna magyarnak, de erre garancia lehetne a kettős állampolgárság szorgalmazása, kiterjesztése is, mivel szükség van a magyar emberre papíron.

A bejegyzés trackback címe:

https://feketetoll-blackpen.blog.hu/api/trackback/id/tr508846050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása